SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам един дизайн на .psd

Mitaka

New member
Здравейте продавам един дизайн правих го на Adobe Photoshop ей така че ми остана малко свободно време и участвах в един конкурс. Идеята му е за блог. Ако има зайнтересовани нека пишат на лично съобщение, няма фиксирана цена.
Ето снимка
 

Прикачени файлове

  • 99blog2.jpg
    99blog2.jpg
    103.5 KB · Преглеждания: 0
Re: Продавам един дизайн на .psd

Ман, да зема да ти подаря няколко хиляди дизайна на псд, за да видиш колко е абсурдно да продаваш.. не се обиждай... супер яко е обаче че ти си го правил, така трябва,,... но се съмнявам някой да купи... пробвай в темплате монстер, да шитнеш
 
Re: Продавам един дизайн на .psd

къде е тоя уплоуд? дай линк плс

Ми то още като се регистрираш на челната страничка има линк за ъплоуд, ама за да продаваш трябва да ти одобрят дизайна, да го сложиш в зип файл с всичките му работи, да структурираш на менюта лейърите, да не ползваш картинки от интернет в него, и още и още... така че не виждам голям смисъл това да се прави но все пак ако искаш... :?
 
Re: Продавам един дизайн на .psd

Ми отговаряй по пътя на логиката, то едва ли някой ще ги е запомнил, а пък ако нещо те запъне прочети онова преди теста дето ти го изписва
 

Горе