SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам забавен блог на английски

Windboy

New member
Продавам блог на английски с фб страница от около 300+ човека само американци, като идеята беше да се направи голяма фб страница и да се спамят постове от блога, но така си остана. За миналият месец според аналитикса има около 880 посещения, като не е публикувано нищо във фб и не са добавяни нови постове, всичко е от търсачки.

Домейна и хостинга са в hostbularia, домейна изтича на 2016-06-30, а хостинга на 2015-09-05 - хостнат е на сървъра им в Америка. Сайта е на малко повече от година.

http://randomlaugh.com - някои от статиите са уникални, др са копи пейст.

Цена - 100 лв.
 
Хостинга е подновен за още месец, понеже изтичаше тези дни, ако някои има интерес да пише, мога да сваля малко от цената.
 
Добавям и USA женски профил с над 1700 приятеля главно от Америка и 600 последователя. Профила е потвърден с телефон на около 2 години.
 
60лв трябват ми в paypal, прехвърлянето става като си направите регистрация в hostbulgaria(или използвате стара) - пиша на съпорта и прехвърлят хостинга и домейна на вашият акаунт, в хоста няма други сайтове. Естествено може да бъде прехвърлен и на друг хостинг..
 

Горе