SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам информационен сайт PR4

tribett

New member
Реших, че този проект не заслужава да изчезне в небитието затова реших, че мога да му намеря нов собственик. Причината е, че нямам време да се занимавам с него, но според мен има много потенциал.

Адреса е http://zenofmen.com

PR 4, домейна изтича след малко повече от месец.

Сайта представлява он-лайн списание за мъже. Информацията е превеждана от английски и е събирана от много източници, но както виждате не е обновяван от 3 месеца. При това положение сайта получава около 50 посещения на ден, а когато се работеше по него около 300~400 с тенденция за повишаване. За сравнение лидерите в нишата - vratovrazka и menbg правеха по 1-2 хиляди по онова време. В момента не се монетизира по никакъв начин, но съм пробвал с easytrader. Резултатите бяха слаби по 10тина лева на месец, но при едно подходящо развитие нещата ще стоят по друг начин със сигурност. Дизайна е правен специално за сайта и според мен е приятен и привлекателен.

Мисля да организирам търг с продължителност 1 седмица с начална цена 50$. Плащане с paypal.

Ако имате въпроси питайте :)
 
Re: Продавам информационен сайт PR4

Ами щом не ми отговори на лични за блиц цената която ти предложих, ще взема да се включа и аз в търга. :)

110$
 
Re: Продавам информационен сайт PR4

Благодаря на всички участници в наддаването, но търга се прекратява поради BIN предложение.
 
Re: Продавам информационен сайт PR4

Благодаря на всички участници в наддаването, но търга се прекратява поради BIN предложение.
отново малоумен търг ...
И какво е това БИН предложение??
Да си написал, че има й БИН??
Аз ако съм админ бих ти боднал един бан ....

НАУЧЕТЕ СЕ КАК СЕ ПРАВИ ТЪРГ БЕ ХОРА. СЛЕД КАТО НЕ СИ ОБЯВИЛ БИН, КОГАТО ПОЛУЧИШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА Л.С., ТО В ТЕМАТА СПОДЕЛЯШ КАКВА Е СУМАТА И АКО НЯКОЙ ИСКА МОЖЕ ДА ДАДЕ ПОВЕЧЕ ...
АЗ БЯХ ГОТОВ ДА НАДДАВАМ ДО $350 - 400
 
Re: Продавам информационен сайт PR4

Каквото и да кажа ще съм криво разбран. Успех на новия собственик и моля някой да ми напомни да не участвам повече в тъпоумни търгове с неясен характер :)
 
Re: Продавам информационен сайт PR4

Ами освен да кажа, че се извинявам за излишните нерви, които хабите и да предложа на администратора или на някой друг компетентен, на който му се занимава, да се опита да направи важна тема с правила на раздела и по-точно с правила за провеждане на търг във форума друго не мога да направя.
 

Горе