K kristiqn New member 11 Август 2010 #1 Здравейте. Имам фейсбук страници с над 150 000 фена. При публикуване на линк импресиите надминават 500 000. В зависимост колко интересен е текста, както и сайта, линковете получават между 0,01 и 0,03 % Feedback. Цена: 15 лв. Приемам плащания чрез: paypal, epay, банка.
Здравейте. Имам фейсбук страници с над 150 000 фена. При публикуване на линк импресиите надминават 500 000. В зависимост колко интересен е текста, както и сайта, линковете получават между 0,01 и 0,03 % Feedback. Цена: 15 лв. Приемам плащания чрез: paypal, epay, банка.
K kristiqn New member 16 Август 2010 #2 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Нова цена: 10 лв. За поръчалите, ще получат още един линк.
Kalin4y ORM / SEO 19 Август 2010 #3 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници я пиши на лично, коя е страницата
M mafeel New member 25 Август 2010 #4 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Прати ми допълнителна информация на лично моля. Имам сериозен интерес.
Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Прати ми допълнителна информация на лично моля. Имам сериозен интерес.
ivok Bashmaistora 25 Август 2010 #5 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Прати ми на лично страницата.
freak Freak Media Group Ltd. 15 Септември 2010 #6 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници дай страницата на лично ако не е проблем
N nepomnq New member 21 Ноември 2010 #7 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници би ки ми пратил страницата на ЛС, моля
K kristiqn New member 22 Ноември 2010 #8 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници nepomnq каза: би ки ми пратил страницата на ЛС, моля Увеличете... ;-)
Re: Продавам линкове във Фейсбук страници nepomnq каза: би ки ми пратил страницата на ЛС, моля Увеличете... ;-)
J j0rdan00 New member 17 Януари 2011 #9 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници И аз се заинтригувах от страницата, пусни ми ЛС
K kristiqn New member 17 Януари 2011 #10 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници j0rdan00 каза: И аз се заинтригувах от страницата, пусни ми ЛС Увеличете... Готово ;-)
Re: Продавам линкове във Фейсбук страници j0rdan00 каза: И аз се заинтригувах от страницата, пусни ми ЛС Увеличете... Готово ;-)
D dimitarvas New member 23 Февруари 2011 #11 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Здравей, дай повече информация на dbvasilev@gmail.com. Дай инфо коя е групата, както и отстъпки за повече постове
Re: Продавам линкове във Фейсбук страници Здравей, дай повече информация на dbvasilev@gmail.com. Дай инфо коя е групата, както и отстъпки за повече постове
L lordnickolas New member 17 Юни 2011 #12 Re: Продавам линкове във Фейсбук страници имам интерес би ли ми пратил инфо на nikolov.info в gmail.com защото не мога да влизам често във форума. благодаря
Re: Продавам линкове във Фейсбук страници имам интерес би ли ми пратил инфо на nikolov.info в gmail.com защото не мога да влизам често във форума. благодаря