B bekyarov New member 5 Март 2011 #1 Здравейте. Продавам линкове в сайта patuvai.net PR2 Връзките ще бъдат ограничени до 7-8. Цена за 3 месеца:30лв Цена за 1 година:50лв За връзка ЛС скайп: vaskobekyarov
Здравейте. Продавам линкове в сайта patuvai.net PR2 Връзките ще бъдат ограничени до 7-8. Цена за 3 месеца:30лв Цена за 1 година:50лв За връзка ЛС скайп: vaskobekyarov
F FB_MARKETING New member 5 Март 2011 #2 Re: Продавам линкове в туристически сайт За 40 посетителя ми се струва, че малко си преувеличил с цената или се бъркам?
Re: Продавам линкове в туристически сайт За 40 посетителя ми се струва, че малко си преувеличил с цената или се бъркам?
B bekyarov New member 5 Март 2011 #3 Re: Продавам линкове в туристически сайт FB_MARKETING каза: За 40 посетителя ми се струва, че малко си преувеличил с цената или се бъркам? Увеличете... Не дори мисля че цената е много добра 🙂
Re: Продавам линкове в туристически сайт FB_MARKETING каза: За 40 посетителя ми се струва, че малко си преувеличил с цената или се бъркам? Увеличете... Не дори мисля че цената е много добра 🙂