Продавам линк в 8 сайта (+ бонус в още 4)

scoobydoo

Know you can!
EDIT: Офертата в този пост е вече запазена, прочетете следващия ми пост!

Здравейте.

Продавам линк в 8 сайта и тъй като пакета е относително голям получавате безплатно и линк в още 4 други по-малки сайтчета, както и голяма отстъпка (включена в цената по-долу).

Общо 12-те сайта са на 5 различни хостинга! Максималния брой на изходящите в повечето е не повече от 8, а в останалите дори по-малко. Съдържанието е уникално навсякъде без в един сайт, който е агрегатор (но е добре индексиран).

PageRank-ове:
8 сайта: 4, 3, 3, 3, 2, 2, 2 и 0
4 бонуса: 2, 1, 0 и n/a

Тематиките са предимно уеб и технологии, като има и 1-2 с обща тематика.

Екстри: Ако искате може да се използват множество анкор текстове, също искате или не линка ще е в рамките на изречение 🙂.

Цена пакет за 1 линк във всички сайтове:
3 месеца: 19,39 лв/месец
6 месеца: 17,08 лв/месец
12 месеца: 14,91 лв/месец

Има само 1 позиция в някои сайтове, така че конкретно този пакет важи само за 1 клиент (линк). Като го вземе някой, тогава ще направя втори пакет, който е без няколко сайта и с нова цена.

Първия който ми каже че го взема (не първия който попита за URL-ите) печели 🙂.

За таблица с URL-ите и други данни - пишете лично.

Приемам пейпал и банков превод.

Последно редактирано:
Re: Продавам линк в 8 сайта (+ бонус в още 4)

EDIT:: И този пакет е продаден. Прочетете следващия ми пост.

Позицията за първия пакет е почти сигурно че е продадена. Само още превода не е направен, но я смятайте за продадена (ако не е, ще кажа).

Така че, ето правя новия пакет (понеже както казах в някои от сайтовете имаше само 1 позиция).

Текущия пакет е следния:
6 сайта + бонус в 4 сайтчета
PR на 6-те сайта: 4, 3, 2, 2, 2 и 0
PR на 4-те бонуса: 2, 1, 0 и n/a

Цени:
3 месеца: 14,77 лв/месец
6 месеца: 13,05 лв/месец
12 месеца: 11,47 лв/месец

Отново има само една позиция за този пакет, понеже пак в някои от сайтовете има по 1 място.

Последно редактирано:
Re: Продавам линк в 8 сайта (+ бонус в още 4)

ЕДИТ: И този пакет, описан по-долу, е продаден. Все още има място за няколко линка в няколко сайта, ако имате интерес пишете ЛС. Мога да ви направя малък пакет или да вземете само в 1 сайт примерно. Поздрави и благодаря за интереса.

И втория пакет е продаден. Остана място за едно малко пакетче.

Текущия пакет е следния:
3 сайта + бонус в 3 сайтчета
PR на 3-те сайта: 3, 2 и 0
PR на 3-те бонуса: 2, 1 и n/a

Цени:
3 месеца: 5,92 лв/месец
6 месеца: 4,96 лв/месец
12 месеца: 4 лв/месец

Отново има място само за 1 линк.

(Извинявайте че пиша всеки път нов пост, но мисля че така е най-коректно. Хем остава старата информация, че да не каже някои че е видял нещо, което вече го няма и хем ако някой е абониран за темата или нещо такова - ще получи известие.)

Поздрави.

Последно редактирано:

Back
Горе