SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам музикален сайт

stifler

New member
Хостинг: hosting24.com 2012-01-19
Домейн: godaddy.com 4/17/2012
Приходи: за 2-3 месеца около 50$(продажба на линкове,сваляне на песните от hulkshare.com) Продадените линкове изтичат този месец и всички позиции ще са свободни : ) Ако не продам сайта,ще сложа банер реклама : )
Посещения: 150-200+ уникални дневно,80% гугъл,10% FB,10% директно : ) 90% българи,10% САЩ,но слагам предимно български песни,въпреки това 1 песен на лил уейн е свалена около 3500 пъти : )
SERP:"нови песни"-4-то място,"свали нови песни"-3-то
Система: WP,дизайна съм си играл да го правя : )

+Активна FB група(1200+)
+Акаунт в hulkshare.com с достатъчно точки за премиум(при допълнително договаряне)

Поддръжката на сайта е изключително лесна,1 песен се добавя в сайта и в hulkshare.com,където не е нужно да се качват,а просто се натиска-"add my acount" за по-малко от 5 минути.Има едно момче,което добавя напълно безплатно песните,има много желаещи да публикуват в сайта,но трябва да се отдели време,за да ги научиш.Сайта е регистриран в повечето български директории,а всички песни са добавени в свежо : )

Очаквам предложения на ЛС или в темата,но не под:150лв.
Домейн Име | URL: http://muzikalenblog.info
 

Горе