SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам пакет от сайтове 3в1

Wessly

New member
Първият сайт е Клуб Отечествен Фронт България (портал, става за новини, блог и тнт.), продават се също така whaat.eu - Футболни прогнози (напълно автоматичен сайт за футболни прогнози) и Lib51 - Българската литература (онлайн безплатна библиотека).

Цена - по договаряне.

Само за днес (07.11.12) пускам промоция - ПАКЕТ 3в1, трите сайта на цена 110 лв. Включват домейните плюс самите системи. Цената мисля, че е перфектна, къде, къде по-скъпо взимат за само един сайт, а тук имате цели ТРИ.
 
За: Продавам пакет от сайтове 3в1

За: Продавам пакет от сайтове 3в1

Няма ли дадеш информация за посетителите, приходи-разходи и т.н ? :D
 
За: Продавам пакет от сайтове 3в1

За: Продавам пакет от сайтове 3в1

Единствено последния сайт е пуснат да работи нормално, другите са само изградени. За него няма приходи и разходи, минимална посещаемост, поради факта, че няма реклами, но мисля, че самата система и материалите към нея са по-важни. Както казах за другите два сайта - те са само готови, чакат купувач.
 

Горе