SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам саит

Re: Продавам саит

еми незнам понеже саита няма посетители всмисъл няма и никакви продукти.. единсвеното което е че този които го купи може да си развие хубаф онлайн магазин..

затова че и аз немога да определя цената ... :) 40-50 лв
 
Re: Продавам саит

Аз лично бих препоръчал на всички, които продават да слагат цена.

Без цена е много незнгажиращо някакси.
 
Re: Продавам саит

А аз горещо ще препоръчам на всички продаващи домейн и/или сайт да прочетат първо тази статия не само за да си вдигнат цената, а и за да улеснят евентуалните купувачи при взимането на крайното им решение.
Та някакво допълнително инфо би ли ни дал за сайта си ? На какво е написан готов продукт ли е или твоя разработка и т.н. .
 
Re: Продавам саит

еми попринцип е готова система ама съм я моднал малко..
а темплейта съм го купил беше към 10$ някъде ;)
след като се влезе в админ панела от там мое се добавят продукти а после този които ги купи може да се направи къде да се получват парите от админ панела.. също тка мое се избира валута.. абе които е заинтересован нека пише лс ще му дам 1 демо акаунт да види
 

Горе