SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайта си

Abadon

New member
Изключително перспективен тинейджърски уеб сайт, изработен с всички висши уеб технологии — php, MySQL, RSS, Ajax, java, java script... Състои от портал и форум, със собствени административни и потребителски контролни панели, разполага с надеждна система за сигурност, има възможност за променяне на дизайна чрез темплейти, разширяване на функционалността чрез модули и още ред други екстри. Който иска да види лично за какво става въпрос може да посети http://teen-bg.info

Ако някой иска да го закупи да ми пише на ЛС или на някоя от програмите за комуникация!
 
Re: Продавам сайта си

Какъв CMS ползва?
Можеш ли да пратиш статистика за посещенията и приходите за последните 6 месеца?
И каква цена му търсиш?
 
Re: Продавам сайта си

CMS-а ми го прави един приятел програмист въз основа на е107, но възможностите му са много по-големи от на е107. Толкова е променен, че си е кажи речи нов авторски CMS. Напълно интегриран е със форума, смисъл че ако се регнеш във форума с този юзер и пас си логнат и в портала и обратното.

Ето тука може да си видиш статистиката
Тука е статистиката от tyxo, но тя е само за форума. Не отчита посещенията във порталната част.

За парите ще се договорим, не съм мислил за конкретна сума.
 

Горе