SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт за запознанства + бонус

bliznaci

New member
Продавам сайт за запознанства:

1. http://sladki6.eu - Page Rank 2 със следните функции


Потребителите имат следните функции:
писане на коментари в профилите, триене на коментари на собствения профил, пращане, четене и триене на лични съобщения, добавяне и триене на снимки и музика в профилите си, гласуване за други профили (включително и чрез смс-и), пращане на целувки на други потребители, добавяне на профили в приятели, блокиране на абонати, промяна на собствения профил, преглед на разглежданията на профила, преглед на личната статистика и на собствения профил, преглеждане на онлайн потребителите, търсене на потребители, добавяне и слушане на музика и т.н.

Модераторите:
Притежават нормалните модераторски функции да изтриват коментари, потребители, снимки, да променят потребителските профили, да преглеждат потребителската информация и т.н.

Администраторите:
Администраторските функции включват: налагане и премахване на бан, местене и променя на колонки, триена и добавяне на езици, определне на началните езици и модули, сменяне на мета таговете, добавяне и триене на линкове, местене и промяна на линкове, добавяне и триене на нови стилове, добавяне и триене на модули, променяне на модули, добавяне и изтриване на колонки, преглеждане на логовете, изпращане на масово съобщение и променяне на настройките на сайта.

Втория сайт е изграден върху vld personals - http://kupidonche.com с Page Rank 3, модифициран е, има възможност за вграждане на клипове от youtube.com и към момента e с 690 регистрирани потребители. Същият се ПОДАРЯВА на бъдещия купувач.

Сайтовете не са рекламирани и са слабо посещаеми, нямат приходи от Адсенс, нямат и задължения от към поета реклама на други сайтове. И в двата сайта има скрипт за смс-и към Мобио.
Към цената се включва сайт и домейн. Цената е по договаряне. Плащане - чрез epay, банков превод или пощенски запис.
Възможен е бартер за новинарски спортен сайт.
Моля да не се спами излишно по темата. Тези които имат интерес да ми изпратят лично съобщение тук или в Скайп.
 

Горе