Продавам сайт за игрички

imorala

New member
средана посещаемост 150 от както го оставих
когато се занимавам ср 400 за сайт без реклама
среден адсенс 2 долара на ден
гоогле баклинкс :36
гоогле индкисации 7.8к
оставане на домейн и хост 10 месеца от топ хост
цена м/д 400-500 лева

Re: Продавам сайт за игрички

Покажи ми статистика да видя че вади по 2$ на ден и ще го взема. Защото с 150 посещения сайт за игри ми е малко съмнителна работата. Имам сайт който върви с 1000 уникални средно на ден и правя по 1,5-2 понякога и до 3$ а ти как ги извади 2$ пт 150 посещения незнам. Както и да е чакам скрииншот и линк към сайта и ще видим.

сайта е http://sosgames.org
снимка от адсенсa
dasd.jpg

пък и според мен адсенса не е важен сега а е важен до колко ще си го развееш +това има система за пращане на смси за реклама

Според мен малко му искаш. Пиши 1000 лева

Моето предложение е 250лв. Ако не беше в топхост бих дал и повече. На кой план е в топхост?

сайта е http://sosgames.org
снимка от адсенсa
dasd.jpg

пък и според мен адсенса не е важен сега а е важен до колко ще си го развееш +това има система за пращане на смси за реклама

Пич, без да се обиждаш каква ми е гаранцията че тези доходи са ти от тоя сайт? Покажи ми цял скриин ако искаш замажи информацията която ти е важна. Знам ли сумарно от колко сайта може да ти е това или дали е от някой друг...

А аз не разбрах какво има общо дохода от гогле смисал дохода е до посещаемост... тоест ако си развивате сайта доходоа ще се увеличава постепено
а също аз пуснах темата да продам сайта който е заинтересован да ми пиши

А аз не разбрах какво има общо дохода от гогле смисал дохода е до посещаемост... тоест ако си развивате сайта доходоа ще се увеличава постепено
а също аз пуснах темата да продам сайта който е заинтересован да ми пиши
връзката е, че в БГ сайт кликове по 25 цента НЯМА, особено в сайт за игри ...

Сърфъра право дума. Иначе до сега да съм много напред и аз с материала.

Еми незнам кликовете са доста повече стигъл съм до 37 клика за един ден най-високата сума коят съм вземал е
11 септември 2008, четвъртък 8 051 38 0,47% 0,46 US$ 3,73 US$
12 септември 2008, петък 5 031 23 0,46% 0,55 US$ 2,78 US$
13 септември 2008, събота 5 802 30 0,52% 0,51 US$ 2,95 US$
тожа е статистиката за 3 поредни дни

връзката е, че в БГ сайт кликове по 25 цента НЯМА, особено в сайт за игри ...
Има. Имал съм клик над 1 долар. Два или три пъти. А знам, че са на такава цена защото бяха на сайтове с малко кликове и ги хващах в момента когато има само 1 клик. Сайтовете са на български. Лошото е че това са изключения.

Сайта ти е добър, ако и статистиката е коректна сделката си заслужава, но можеш ли да ми обясниш как се получава така, че след като най-силните ти дни са със средна кликаемост за деня 0,46% средната за 18 дни е 1,54%!? За месеца ще са около 60$
Да не си се объркал и да си постнал данни за някой друг адсенс канал?

Ми не аз не му разбирам много
значи също мога да дам и минимума не се срамувам защото е до развитие на сайта
в скоро време имах2 дни с 0 $ а също така от както падна на 150 уникални статистката вече падна и тя
искам да кажа че от сайата можи и да се печели много повече който си го купи ако го купи някой си пуска рекламка малко пополиазира го и така почва да си печели
ето и тикстоо http://www.tyxo.bg/?27328

Незнам за вас но за мен това е невазможно сайт с около 100-тина уникални на ден да прави 2$ за ден. Имал съм сайт за игри, знам как е цената за клик по такива сайтове и ще ви кажа че е доста ниска. от 600 уникални средно изкарвах към 0.5$ докато накрая него зарязах тоя сайт. Доста труд и малко приходи.

Пич знам че за един сайт е най-важно да се развива както казваш. Но не говорим за благотворителен сайт нали? Целта от такива сайтове не е само да си хвърляш парите за тях а и да изкарваш някой лев. С готов скрипт като този, добавям 1000+ игри, малко СЕО и за 3 дни ще имам 100+ уникални и аз. Но приходите ще са нулеви. Затова немога да повярвам че изкарваш 2$ на ден от този сайт.

Браво на пича, че има такива приходи от такъв трафик и такъв сайт.
Аз скоро си бях пуснал една adwords кампания за сайта ми за игри и бях максимален бид 1 стотинка и си се въртеше рекламата и имах й трафик 🙂
Така че невиждам кой ще сложи бид 30+ стотинки в ниша, в която може да минеш и с 1 стотинка.

Има ниши в БГ в които има по-добри бидове, ама тази не е от тях.
Успех все пак

стига сте се оплаквали от нишата бе
с толкова лесен трафик остава само оптимизация на рекламите и е доволно
все пак темата е за сайта не общо за сайтове за игри

според мен са му малко множко паричките

Еми аз съм пуснал темата ако някой са му много парите а е навит да го купи можем да се договорим
така че който иска да пиши

Back
Горе