Продавам сайт за имоти

wood

Senior Member
Мисля да се разделя със Сайта за имоти , започнах друг проект и виждам как занемарявам този сайт, спрях оптимизацията, почти не се занимавам с него. За сайта имам почти на 80% и нов дизайн но малко в повече ми дойде работата.

Сайта се продава заедно с домейна + базата данни. Домейна е регистриран на 08.08.2010 в Godaddy и е платен до 08.08.2012 г. Домейна е с ПР3 и има около 9200 индексирани страници. Сайта има вграден работещ модул за СМС плащания за ВИП и ТОП обяви, сайта е преведен изцяло на Български, само админ панела Снимка1 и Снимка 2 е на англииски...просто започнах друго и превода остана да чака. Към сайта давам и незавършеният НОВ дизайн, остава да се добави да се извикват автоматично Агенциите на отделна страница и логата им на първа страница и новините на отделна страница и последните две новини на първа страница. Но който го вземе може да променя.
В началото докато се занимавах със сайта, правеше на ден до 250 - 300 уникални посещения, сега около 50-80 на ден.

За повече инфо на ЛС.

Последно редактирано:
Re: Продавам сайт за имоти

Сайта вече е с новият дизайн, и се продава на нова цена. За подробности пишете на ЛС.

Последно редактирано:
Re: Продавам сайт за имоти

При сериозен интерес възможно е да дам достъп до админ панела на сайта...
Да спомена пак че сайта от близо 8 месеца е на автопилот, така че не ме питайте за сериозни приходи за последните месеци. Пояснявам защото повечето питат за последни приходи, сайта се продава като потенциал...

Back
Горе