SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт за музика

amigo

New member
Продавам сайт за музика.Също така има и текстове и видео.Сайта има бот които след като се пусне индексира текстове на песни и ги добавя в сайта.1000 текста можете да ги добавите за около 5 минути.Имате си нещо като контролен панел от които одобрявате последно добавените песни и текстове.Потребители има към 3850.Дневните посещения варират между 400 и 700.Системата е писана от професионален програмист.Ако вложите в малко в реклама според мен ще натрупате доста повече посещения следователно и печалба.Печалбите от реклами са различни и зависи от коя платформа вземате реклами.Аз вземем от easytrader но съм в групата трафик сайт (а от там не се печели хубаво) и не съм писал на екипа да ме прехвърли в другите групи като се преминат 500 посещетения.Преди време бях пуснал оферта за продажба но я спрях защото направихме голямо обновение на сайта и т.н.Домейна е от почти 2 години.

Домейна е валиден до семптември 2009.Хостинга е от ICN.bg

http://www.sharebg.net/

Някой може да кажат защо го продаваш.Еми продавам го защото се занимавам от няколко години с уеб бизнес ако може така да се нарече.

Бонус:към сайта ще ви подаря и домейна cheta.info.

Цена:800 лв.
 
Последно редактирано:
Re: Продавам сайт за музика

Грешка, моля администраторите да изтрият поста.
 
Последно редактирано:

Горе