Продавам сайт за новини

nobreak

New member
Здравейте. Продава се lion-news(.)info./писан е/
Домена и хоста са взети от superhosting.
Домейна изтича на 30.09.2010.
Хоста изтича на 28.02.2010.
Сайта има 74000 до този сега(12.02.2010) като на ден добавя над 500 новини в 26 категории.
Сайта се състои от ботове, които събират новини от много сайтове и ботове който проверяват за субтитри, филми или игри.
Сайта има и модул за съобщаване чрез SMS и email при намерени субтитри, филми или игри.
Сайта има много добър админ панел с наистина много функции.
Сайта си има собствена езикова, темплейт, и рекламна система.
Сайта има и функция за RSS, които са пълни и садържат цялата новина със картинка и мета тагове и др…
В сайта Вие можете да коментирате новините.
Сайта има и търсачка за FF и IE. Също така има и модул, в който може да пишете съобщение на потребителите. Или пък ако има някакъв национален или глобален проблем или празник може да напишете нещичко.
Сайта е напълно автоматизиран. Всичко по сайта се променя от админ панела. Било достап до някои линк, модул или колонка…
Продава се защото момчето/брат ми/, което щеше да се занимава с него заминава в чужбина.
Сайта има от 150-180 уникални посещения на ден. Имаше и adsense като правеше скромно по около 1 USD на ден, но акаунта си беше на брат ми/вързан с имейла му в google/ и си го взе./махнахме рекламите/.
Могат да се сложат банери в хедъра, дясно се вижда и след новината.

Моля не давайте коментари за сайта, отговарям само на лс.

Последно редактирано:
Re: Продавам сайт за новини

Все още не е продаден. Намалил съм цената/за тези които са питали/. Подробности на лс.

Извинете,помислих че "само на ЛС" е"само на Левски Спартак")))

Продаден. Моля някой модератор да изтрие темата, ако иска 🙂

Back
Горе