Продавам сайт за футболни прогнози

Статус
Not open for further replies.

ma4a.info

New member
www.ma4a.info

Поддръжка - до 15 минути на ден.

Разходи - freehost(бързичък е сами ще се уверите) , домейн има около 9 месеца оставащи.Тоест няма разходи.

Приходи - SMS(40 стотинки на 1 смс печели , това са общия брой смс.Стартира от ноември и е работил около 10 дни тогава.)

12.2009 557 215.00 лв.
11.2009 125 48.25 лв.

Посещения - http://www.tyxo.bg/?ID=89077&show=byday

Цена - по договаряне , вие предложете.Ориентировъчна цена можете да си пресметнете - 12 пъти по месечния доход , така мисля че се смяташе главно при продажбата на сайтове , но тъй като е млад - по договаряне.

Моля , да пишат само сериозни хора.Ако ви се струва скъпо , погледнете от страна на приходите - тоест тези парички се избиват и след това се почва стабилна горница.Нямам време да си стоя вкъщи вече , а и желанието ми към спортни прогнози вече се изчерпа.Ако и ориентировъчната цена не Ви устройва , предложете ваша , всяко едно мнение ще се вземе под въпрос.

Re: Продавам сайт за футболни прогнози

www.ma4a.info

Поддръжка - до 15 минути на ден.

Разходи - freehost(бързичък е сами ще се уверите) , домейн има около 9 месеца оставащи.Тоест няма разходи.

Приходи - SMS(40 стотинки на 1 смс печели , това са общия брой смс.Стартира от ноември и е работил около 10 дни тогава.)

12.2009 557 215.00 лв.
11.2009 125 48.25 лв.

Посещения - http://www.tyxo.bg/?ID=89077&show=byday

Цена - по договаряне , вие предложете.Ориентировъчна цена можете да си пресметнете - 12 пъти по месечния доход , така мисля че се смяташе главно при продажбата на сайтове , но тъй като е млад - по договаряне.

Моля , да пишат само сериозни хора.Ако ви се струва скъпо , погледнете от страна на приходите - тоест тези парички се избиват и след това се почва стабилна горница.Нямам време да си стоя вкъщи вече , а и желанието ми към спортни прогнози вече се изчерпа.Ако и ориентировъчната цена не Ви устройва , предложете ваша , всяко едно мнение ще се вземе под въпрос.
ще ти дам 12х по месечния доход но ми дай статистика за 6 месеца назад така се прави иначе плащам 3х месечни доход 🙂

ще ти дам 12х по месечния доход но ми дай статистика за 6 месеца назад така се прави иначе плащам 3х месечни доход 🙂

Имаш Лично Съобщение. 😉

Ами на мене сега ми стана интересно.... секи пише аз давам толко
писал е аз давам 3х месечния доход като гледам продавача може би е съгласен да го даде за тази цена.... да видим дали еХп пише сериозно по темите , или ще си остане 1 спамер.

Comments

Кретен - <frameset rows="100%,*" border="0"> <frame src="http://ma4a.1gb.bg&qu...

Това е същия сайт..... продават се и 2 те както виждам....

хора това от GODADDY нещо не можах да го настроя нали избирам Domain Forwarding и давам там Temprorarly нещо с Masking и т.н. вие ще си го оправите де предполагам е само няколко клика , иначе да с безплатния хост това е сайта(ma4a.1gb.bg) , но домейна му е ma4a.info

400 лева сигурна оферта има.Ако някой дава по-голяма , нека да пише. 24 часа време.

• Like
Реакции: biks

Купувача се отказа , тъй като каза че го било страх че сайта нямало да изкара толкова високи приходи колкото миналия месец.

Януари 2010 -> сайта почиваше до 5-ти Януари , но пак набра скорост.От 5-ти до днес(13-ти) -> този месец 141 SMS = 54.43 лв.

Така че , ако има желаещи да пишат.

Интересува ме откъде идват прогнозите? Ти ли ги пишеш?

Интересува ме откъде идват прогнозите? Ти ли ги пишеш?

Аз ги пиша.Но сега нямам почти никакво време и рядко давам обосновани прогнози , тоест само знаковите (раздел ПРОГНОЗИ).Отнема от 10 до 15 минути на ден за да се измислят и публикуват.Именно в това се изразява поддръжката на сайта.

За хората , които се притесняваха , че няма да има добри приходи този месец , след като в първия си месец сайта направи 215 лева от смс.За този месец са от 6-ти Януари до 20 Януари (вчера) 245 SMS = 94.86 лева = 38 стотинки за 1 SMS.Пиша го това за стотинките , тъй като ще местя услугата на SMS при друг сайт , дето дава по 45 стотинки на SMS.Така е по оферта , защото за 245 SMS (15 дни общо) = 245x 0.45 = 110 лева и 20 стотинки.Ако имате оферти - пишете.

преди време направих на въпросия човек оферта но той е отхвърли изчаках да вида как му вървят пеачлбите и дали си заслужават тия 400 тъкмо говорих с 1 фр да го взимаме и какво се получава в скайп с въпросния човек

[18:06:22] #Gogata каза: da
[20:39:13] #Gogata каза: ne
[20:39:15] #Gogata каза: kiumur
[20:39:48] exP каза: ?
[20:40:12] #Gogata каза: karam ski
[20:40:30] exP каза: i az kakvo da napravq 🙂
[20:40:43] #Gogata каза: KARAM NA BAIRO PO ORKESTAR\
[20:43:43] exP каза: 🙂
[20:52:03] #Gogata каза: EEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[20:52:03] #Gogata каза: dobre ima
[20:52:19] exP каза: mai iska6 da si blokiran 🙂
[20:54:16] #Gogata каза: ee
[20:54:18] #Gogata каза: mn si lo6
[20:54:30] #Gogata каза: nqma da ima ot gotinite ti oferti
[20:54:31] #Gogata каза: kakvo 6e pravq bez teb kato me blokira6?
[20:54:31] #Gogata каза: 😀
[20:54:34] #Gogata каза: ae u levo

вие си направете сметката какъв продавач е 🙂

преди време направих на въпросия човек оферта но той е отхвърли изчаках да вида как му вървят пеачлбите и дали си заслужават тия 400 тъкмо говорих с 1 фр да го взимаме и какво се получава в скайп с въпросния човек

вие си направете сметката какъв продавач е 🙂
А бе ей лъжец да пращам ли хронологията тука да видим колко 400 лева даваш смешник неква система ми продава иска за запознанства дето и 50 лева на струва и разбираш ли иска да я замени за сайта ми....Айде не ме карай да прата хронологията тука да ти хванем истината.Това че съм почнал да те е*авам по скайпа и не цепиш не значи това където ти искаш да изкараш...жалка работа какво обеснявам и аз..

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: nbsp
Статус
Not open for further replies.

Back
Горе