SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт спешно

s33d

New member
Продава се спешно Prognozitebg.com - PR2 Посещения 20-30 на ден, но не се подържа от около половин година, въпреки това пак се посещава.В гугъл до преди месец излизаше на 1-вата страница по "футболни прогнози" , "futbolni prognozi", но сега е на втората. Готов за пускане форум forum.prognozitebg.com, одобрен от мобио.бг за прогнози чрез СМС, домейна изтича на 17.06.2010, хоста след 2 дена. Единственото за което ще помоля е да бъдат оставени 2-3 линка за периода им на изтичане ( аз ще ви кажа кои ). Ако има нещо друго питайте.

Цена : 120 лв. ипей/пейпал/мънибукърс.

П.С Като бонус мога да пиша по 2-3 прогнози на седмица в продължение на един месец, докато се върнат посещенията, или пък да се разберете с някой друг собственик на такъв сайт да копирате срещу линк негови прогнози. Сегашното съдържание е 99% уникално, няма копирани статии.
 

Горе