SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт с "Интернет магазин/и" трафик

traki

Оптимист ReMember
Здравейте колеги, имам един сайт
Интернет магазини | Онлайн каталог

, в който към момента влизат по около 300 човека на ден, част от които освен клиенти на онлайн магазини са и
1. Собственици на онлайн магазини, които биха имали интерес да ги оптимизират.
2. Хора които искат тепърва да си правят магазин.

Към момента сайтът е 1ви по интернет магазини, internet magazini, 3 по интернет магазин, 5 по internet magazin,11 по онлайн магазин, 2 по online магазин, 13 по online magazin ...
Нямам проблем да го изкарам в топ 1-5 по всичко, но не работя с клиенти и няма как да спечеля от това. Трафикът е ценен и ако се направят банери без проблеми може да се обърне към нови или стари собственици на онлайн магазини и да се правят сделки за услугите създаване и/или оптимизиране на нов или стар магазин. Можете да си направи сметка какви биха били примерните цени и печалбата ако се хване този трафик за клиенти. Домейнът също сам по себе си е ценен актив с нарастваща цена за следващите десетилетия.

Всеки с интерес към покупка може да ми пише на лично. Печели предложилият най-високата оферта.


 
Re: Продавам сайт с "Интернет магазин/и" трафик

А в момента има ли приходи - адсенс, банери и тн?
 
За: Продавам сайт с "Интернет магазин/и" трафик

За: Продавам сайт с "Интернет магазин/и" трафик

Има някакви приходи от адсенс. Мисля че максимума му е бил около 10 евро на месец от адсенс. Но не му е в адсенс силата. Адсенса съм го сложил колкото да си избива разходите. От време на време има запитвания за реклама с банери, покупка на линкове, слагане на сайт в секцията препоръчани сайтове и изобщо хората питат как може да рекламират сайтовете си на него. Правил съм и бартери с колеги. Подозирам че ако се сложи ценова листа ще има интерес, но аз не съм се опитвал да изкарвам пари от него с продажба на реклама.
 

Горе