Здравейте! Продавам уеб сайтът си за секс запознанства BezBelio.com. Често ме питат защо продавам сайта и искам да отбележа тук. В момента имам много разходи, ще ставам студент и знаете как е: сесии, записвания, квартири, семестри и т.н. Затова нещата ми идват малко на нагорнище.
[size=+1]1. Цена:[/size]
Цената на сайта е 3500лв.
[size=+1]2. Приходи:[/size]
Сайтът е стартиран на 1 януари 2010 година. Приходите от директна реклама досега са 290лв. От SMS-и, от януари до април включително има 25лв приход, но от май регистрацията стана платена. Само за май има 275лв, а за юни до този момент приходите са 200лв.
На заинтересованите мога да дам подробна статистика за рекламодателите, които са рекламирали при мен.
[size=+1]3. Разходи и ресурси по създаването:[/size]
Разходите по сайта без да се брои рекламата и хостинга са ~700лв:
- $200 - лицензиран commercial license на vldpersonals
- $50 - template
- $100 - различни модули, които при интерес мога да опиша.
- 100лв - картинки по сайта (банери, хедъри, бутони и т.н.)
- отделно съм плащал на адвокат за написването на общите условия.
Ресурсите по създаването на сайта са:
- над 1 месец промени и модификации по системата
- напълно авторски превод
- интегрирани са СМС услуги за ВИП потребители и подаръци.
- добавени са различни модули към системата
Сайта не изисква големи ресурси, хоства се на споделен хостинг за $9.95/месец.
[size=+1]4. Статистики:[/size]
Сайтът на автопилот си прави по 200-300 посещения дневно, а когато се рекламира сериозно, показва своя потенциал - стигал съм до над 3000 посещения и 200 регистрации дневно.
Има над 7300 регистрирани, реални потребители. Фейк профилите (които аз съм правил) са максимум 5. Във FB групата за момента има почти 900 члена.
[size=+1]5. Допълнения:[/size]
Към основния домейн bezbelio.com ще получите и разширенията във вариант .net/.org/.info Между другото името на сайта поне според мен е страхотно.
Има вградени системи, чрез които потребителите могат да качват музика и клипове и да водят собствен блог. Тези функции се пускат с 2-3 кликвания в админ панела.
[size=+1]6. Демо акаунт:[/size]
Поради злоупотреби, демо акаунт давам само на заинтересовани потребители на лично съобщение.
Отворен съм за дискусии.
Поздрави!
[size=+1]1. Цена:[/size]
Цената на сайта е 3500лв.
[size=+1]2. Приходи:[/size]
Сайтът е стартиран на 1 януари 2010 година. Приходите от директна реклама досега са 290лв. От SMS-и, от януари до април включително има 25лв приход, но от май регистрацията стана платена. Само за май има 275лв, а за юни до този момент приходите са 200лв.
На заинтересованите мога да дам подробна статистика за рекламодателите, които са рекламирали при мен.
[size=+1]3. Разходи и ресурси по създаването:[/size]
Разходите по сайта без да се брои рекламата и хостинга са ~700лв:
- $200 - лицензиран commercial license на vldpersonals
- $50 - template
- $100 - различни модули, които при интерес мога да опиша.
- 100лв - картинки по сайта (банери, хедъри, бутони и т.н.)
- отделно съм плащал на адвокат за написването на общите условия.
Ресурсите по създаването на сайта са:
- над 1 месец промени и модификации по системата
- напълно авторски превод
- интегрирани са СМС услуги за ВИП потребители и подаръци.
- добавени са различни модули към системата
Сайта не изисква големи ресурси, хоства се на споделен хостинг за $9.95/месец.
[size=+1]4. Статистики:[/size]
Сайтът на автопилот си прави по 200-300 посещения дневно, а когато се рекламира сериозно, показва своя потенциал - стигал съм до над 3000 посещения и 200 регистрации дневно.
Има над 7300 регистрирани, реални потребители. Фейк профилите (които аз съм правил) са максимум 5. Във FB групата за момента има почти 900 члена.
[size=+1]5. Допълнения:[/size]
Към основния домейн bezbelio.com ще получите и разширенията във вариант .net/.org/.info Между другото името на сайта поне според мен е страхотно.
Има вградени системи, чрез които потребителите могат да качват музика и клипове и да водят собствен блог. Тези функции се пускат с 2-3 кликвания в админ панела.
[size=+1]6. Демо акаунт:[/size]
Поради злоупотреби, демо акаунт давам само на заинтересовани потребители на лично съобщение.
Отворен съм за дискусии.
Поздрави!