SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт - CS-bg.info

Статус
Not open for further replies.

iVoka

New member
Здравейте,

склонен съм да продам сайта cs-bg.info, стига да получа приемливи предложения относно цената.

Сайта е известен сред българските Counter-Strike фенове, на първо място в google.bg е по ключовите думи CS и Counter-Strike, както и по други. Като цяло има добро SEO на повечето страници, на други не чак толкова добро (но все пак не съм специалист в тази област).
По-голямата част от посещенията идват точно от google

http://whois.domaintools.com/cs-bg.info
http://wthost.net/seo_web_site_check.php?sait=http://cs-bg.info

Средно уникални посещения на ден - 5000 | http://counter.search.bg/cgi-bin/s?_id=ivobg92 , http://extremetracking.com/open?login=ivobg92
+ средно 900 уникални в maps.cs-bg.info (като там има и доста трафик, идващ извън България)
Средна месечна печалба - 50лв. (има месеци с по-висока, има и с по-ниска)

Домейн и хостинг от SuperHosting.bg
Домейна е платен до 28 юни 2009, а хостинга е спонсориран, като също е до 28.06.2009, но ако сайта продължи да се развива все така добре, периода най-вероятно ще бъде удължен.

Сървъри за CS
Мога да ви уредя такива за сайта, зависи какво ще се споразумеем с хостера.

Цената :)
Стигнахме и до нея. Искам да видя колко предлагате вие, евентуално след това мога да ви кажа аз за колко съм си наумил да го продам и да се споразумеем за някаква цена. Иначе около 2000лв. трябва да е, пак казвам зависи какво ще се разберем.

Въпроси можете да зададете ако не в темата или на Л.С., то на е-майл <изтрит имейл>
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

Приятел, по принцип съм твърдо против коментара на цената, но все пак няма начин да не я изкоментирам след като видях какво желаеш :) Незнам кой те е излъгал, че цената на сайта ти е около 2000лв, но определено според мен не струва чак толкова. Разбирам, че си се потрудил, но специално за контра страйк сайт нещо тия пари не си заслужават( поне според мен ), понеже повечето скриптове, да не кажа всички са готови, не си ги писал ти. Второ хостинга ти е спонсориран, тоест всеки един момент спонсора може да резне квитанциите и кфо прайм?! Казваш, че дохода на сайта е средно около 50 лв и по малко на месец, което прави 600 лв за година. По мойте прости сметки ако ти дам 2000 лв днес. Парите си ще ги избия чак след 2-рата година евентуално, може и 3-та да стане ;) Не се обиждай, но поне аз не съм толкова богат да ти подаря 2000 лв които няма да успея да избия :) Надявам се да не приемеш навътре критиката ми, просто исках да ти дам напътствие за цената. Още не сме стигнали нивото на други богати страни където дават по над милион за домейн например. Все пак ти пожелавам успех и да не се окажа прав и да си продадеш сайта дори за 3000 лв.

Поздрави
Андон Иванов
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

имаш 1000 лв. от мен
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

Е аз пък мисля че 2000 е добра цена за 4-5 хиляди посещения на ден. Не си играх да видя от каде са, но ако са читави - цената е добра. Е, спонсорирания хостинг вече май е дърво, признавам :)
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

Нещо не ми се връзват тия 5000 уникални и 50лв на месец, аз имам сайт с 2000 уникални и правя по над 300лв месечно. 50лв изкарах миналия месец от адсенс от сайт с 200 дневни посещения.
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

повечето посещения са му от самия сървър като сложи тиксото във 4-5 сървъра и като минат по 50-100 човека на ден... ето ти посещенията :)
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

повечето посещения са му от самия сървър като сложи тиксото във 4-5 сървъра и като минат по 50-100 човека на ден... ето ти посещенията :)

А чете ли предния му пост (който вече го нема), че с тиксото следи посещенията на ЦС сървърите и на форума?
А за самия сайт ползва други броячи (не се сещам точно кои) видя ли го?

Или просто ей така си говорим празни приказки, колкото да си чешкаме пръстите?

P.S. Мнението за което говоря (за броячите) , не че го няма, просто е в друг форум, в който Exp пак е засрал със същата тъпотия.
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

Здравейте,
няма да купувам сайта ама искам да искажа мнение. от икономическа гледна точка 2000лв. за бизнес, който носи по 50лв/месец е добра оферта - ако тоя сайт носи 2000 лв. за половин година защо да го продава човек? освен това идеята е, че би го купил човек който мисли че може и може реално да го развие и да започне да му носи например по 100-150 лв/месец тогава ще си избие инвестицията за 1-1,5 години и ще е супер на далавера. :)
 
Re: Продавам сайт - CS-bg.info

Отказах се от продажбата, може да заключите/изтриете темата.

Бях се навил с парите да взема ново PC, но реших да изчакам хем да спечеля още от сайта, хем да поевтинеят Core i7 и съвместимите с него компоненти (дъно, рам и т.н.).

Благодаря и поздрави! :)
 
  • Like
Реакции: wbg
Статус
Not open for further replies.

Горе