SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт

nikijsw

New member
Поредната такава тема :D Значи продавам хоста и домейна на сайта bg-box.info не е известен и няма посещения ако това ви интересува но който желае може да опита можете да си купите само хоста и домейна а ако искате мога да ви дам и старата система на сайта тъй като аз го използвах за сайт за всичко така да се каже :D и нека обясня: системата представлява вързани MKPortal и IPB форума е моднат добавил съм бая неща
олесняващи работата поне моята е :D . Аз го използвах за сайт с новини всичко от България и заобикалящия ни свят както и от света на технологийте говорил съм с известни български сайтове от който можете да качвате новини и мога да ви дам и списък ако решите. А има и един авторски скрипт който е вкаран в портала и по този начин си създавате един форум или подфорум било то видим или не и когато пуснете тема там се изкарва като новина в сайта :)

тук са характеристиките на хостинга
Пространство 5000MB Трафик 200GB cPanel 999 БД 999 субдомейна и т.н
и двете изтичат на: 28.03.2010
 
Re: Продавам сайт

Забравих да напиша пейдж ранг е 1 . Няма ли заинтересовани ? Ако искате пишете на ПМ да се разберем по скайп да кажем.
 

Горе