SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам социална мрежа - сайт за запознанства

Googlebot

New member
Здравейте,

Продавам сайт за запознанства с над 6 800 регистрирани потребителя, форум с над 100 000 мнения, разработена Facebook фен страница, партньорска и рекламна мрежа в цяла България. Сайта е бил спонсор и партньор на доста концертни събития през изминалите 3 години. Проекта по себе си е уникален за България. Няма алтернативна конкуренция, а има доста фенове и почитатели. Много е подходящ за таргетирана реклама, понеже е насочен към общи интереси и предпочитания. Това е първия и единствен сайт за метъл/рок запознанства, като целта му е да обедини хората с идентични интереси и музикални предпочитания.
Притежава новинарска секция, анкети, блогове, "Рок каталог" в който чрез гмапс са отбелязани рок магазини, рок/метъл барове,тату пиърсинг студия и др. в градовете из цяла България. Естествено, има и вариант за "ВИП" и "ПРЕПОРЪЧАНИ" обяви в него.
Сайта има доста варианти за печалба, като се започне от системата за ротация на банери, до плъгина с който потребителите могат да се "черпят" с виртуални бири (нещо подобно на сръчкванията във ФБ), като най-почерпваните попадат в "Топ 100 пияници на сайта". С една-две промени плъгина става най-оригиналния начин за рекламиране на бира. По обем информацията в сайта е доста голяма. Разполага с плъгин за масово разпращане на имейли и лични съобщения до потребителите.

За съжаление беше спрян в разцвета на своята активност. Личните ми ангажименти ме възпрепятстваха да продължа развитието му. Домейна е запазен.

Видео клип, рекламиращ срещите между потребители: Срещи между потребители на Dark-date.net - Video Dailymotion

За уточнения и въпроси съм насреща. За съжаление няма как да опиша всичко тук, в темата.
 
За: Продавам социална мрежа - сайт за запознанства

За: Продавам социална мрежа - сайт за запознанства

В пикови месеци средно 1,300,000 импресии (понякога и повече). При интерес давам линк към Тухо
 
За: Продавам социална мрежа - сайт за запознанства

За: Продавам социална мрежа - сайт за запознанства

Детайли и цена на ЛС ако може. Благодаря!

П.П телефон за връзка...
 

Горе