F fozzy New member 13 Октомври 2009 #1 Продавам много хубав домейн - ipotpal.eu. Организирам търг с начална цена 50лв и стъпка - 10. Край на търга в петък 20:00 часа. Блиц цена: Ще бъде определена утре. BL:23 Позиция: движи се между 40 и 70. В момента е на 59.
Продавам много хубав домейн - ipotpal.eu. Организирам търг с начална цена 50лв и стъпка - 10. Край на търга в петък 20:00 часа. Блиц цена: Ще бъде определена утре. BL:23 Позиция: движи се между 40 и 70. В момента е на 59.
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 13 Октомври 2009 #2 Re: Продавам страхотен ипотпал домейн и по какъв начин определи начало 50 лева? Който искаше си купи от търга, при това благотровителен и то на доста по-ниски цени ...
Re: Продавам страхотен ипотпал домейн и по какъв начин определи начало 50 лева? Който искаше си купи от търга, при това благотровителен и то на доста по-ниски цени ...
E exP New member 13 Октомври 2009 #3 Re: Продавам страхотен ипотпал домейн Off:този домейн аз го купих но от компанията стана някакво яко разминаване и така и не го регнах 🙂
Re: Продавам страхотен ипотпал домейн Off:този домейн аз го купих но от компанията стана някакво яко разминаване и така и не го регнах 🙂
F fozzy New member 13 Октомври 2009 #4 Re: Продавам страхотен ипотпал домейн Давам домейна за 50лв. Моя работа си е как съм ги определил или защо са толкова. Който иска да се сдобие със страхотен домейн, моля.
Re: Продавам страхотен ипотпал домейн Давам домейна за 50лв. Моя работа си е как съм ги определил или защо са толкова. Който иска да се сдобие със страхотен домейн, моля.