Продавам сървър Fujitsu Siemens

brav3h3art

New member
Сървъра е напълно здрав. Продавам го защото нямам нужда от него. Характеристиката му е следната:

Fujistu Siemens Primergy RX200 S1 1U-2X, Xeon 2.66DP / 2048mb / 2x36gb Ultra320 10 000rpm
С 2 лан карти е. Процесорите са 2 двуядрени, Слотовете за рам са 5, като 3 от тях са свободни.

Цената му е 380лв, като за сериозни клиенти ще има договаряне! За контакти моля търсете ме на

brav3h3art@abv.bg

Re: Продавам сървър Fujitsu Siemens

Както виждаш съм написъл, че има договаряне. На тези 300лв в тази обява която си показал имаш да платиш и 30лв на куриерите 😉 за това съм написъл така, защото зависи от това как ще се разберем с този, който ще го купува. Ако той си поеме таксите за доставка и аз ще го дам за 300! 😉

Да, но там има 6 месеца гаранция 24/7 поддръжка а и при покупка на 300 лв. доставката е безплатна

Сървърът имаше гаранция 6 месеца, която изтече преди месец! Нали се сещаш че като не съм фирма, която се занимава с такива неща немога да ти дам. Както съм написъл продавам го защото не ми е нужен, а не защото му има нещо!

Въпроса не е дали работи или не а това, че там ти дават тази гаранция и поддръжка на същата цена + доставката. Тъй и тъй си го ползвал избил си му парите, няма гаранция и тн... дай по-ниска цена поне

Back
Горе