SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам три фейсбук групи

metadjazve

New member
Здравейте колеги!
От няколко месеца се занимавам с три фейсбук групи, които в момента са на автопилот, защото съм претрупан с други ангажименти. И реших да ги предоставя на някой, който ще има желание да ги развива.
Групите са със средно около 1000 почитателя всяка и може да се изпращат лични съобщения до всички участници. Това е голяма предимство, защото всеки предполагам е плащал на голяма фейсбук страница да му пусне линкове, но една страница с около 50 000 почитатела при пускането на линк, най - много да го видят 500 души.
Докато при групата само от 1000 човека това съобщение се вижда от 99% от почитателите. Аз давам цяла група на цената за която плащате на линк във фейсбук страница, вие ще можете да пращате колкото си искате съобщения и те да се виждат от много повече хора.
Помислете над това:)

Цената и групите ще ги кажа на ЛС!
За разплащане ми е най-удобно с епей.бг
Поздрави
 

Горе