Продавам уеб сайт за музика

fozzy

New member
Здравейте! Въпреки моето нежелание, спешно се нуждая от продажбата на този сайт.

Хостингът изтича февруари 2009. Той се намира на суперхостинг.бг, този с най-добрите параметри.
Всичките системи, на които са базира сайта са готови, но доста е играно по тях докато се моднат и се приобщят в дизайна. В сайта има 2000 клипа и над 100 текста на песни.

Броячът можете да разгледате сами, но той не отчита посещенията в целия сайт, така че по принцип са повече.

Цената му е 250лв.

Тук обаче се появява едно голямо НО, продавам сайта БЕЗ домейна. Това обаче не означава, че ще загубите посетителите. Ще имате 2 месеца, през които можете да редиректвате домейна или да поставяте новини с новия адрес. Също ще можете да вземете имейлите на регистрираните, които са над 1500 и да им пратите мейл.

Е, това е надявам се да се съгласите, цената е наистина малка, но спешно ми трябват финанси! 🙂

Лека вечер на всички!

Последно редактирано:
Re: Продавам уеб сайт за музика

Как продаваш сайт, който не е завършен?

Както вече отбелязах имам спешна нужда ит пари и никакво време за довършването му!

Както вече отбелязах имам спешна нужда ит пари и никакво време за довършването му!
Да не е само за някои телефон?

Хаха, телефон си имам :]

350лв има кой да ми даде, но после този сайт няма какво да го правя. Ако сега спра да се грижа за него след 3 месеца ще има по 20 уникални дневно и ще трябва наново да се прави всичко.

Моля, без повече офтопик.

НОВА ЦЕНА 330 лв.

Ако сега спра да се грижа за него след 3 месеца ще има по 20 уникални дневно и ще трябва наново да се прави всичко.
Това говори много лошо за сайта.

Аз виждам един темплейт и форум с няколко мнения. Няма и помен от 2000-те клипа и текстове. Нито има насоки как и какво да се търси, нито се загатва каква музика има в сайта. Направи базата видима, тогава може и да успееш. Всеки може да направи същият сайт за час-два.

С тази структура трудно ще го продадеш за 350 лева.

Успех 🙂

Който иска доказателство за текстовете и клиповете и ИМА някакви намерения за покупка на сайта, ще му пратя доказателство.

Back
Горе