SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам цял уеб сайт с домейн, хостинг към него!

nsevimov

New member
Здравейте, продавам уеб сайт на име PromoCode България факт е че използвам готова система (WordPress) но темата която използвам е платена и преведена от лично мен и едно момиче общо взето по самата тема имаме доста голям вложен труд. От самият админ панел можете да добавяте нови промо кодове, и всичко останало! На кратко всичко е много добре изпипано! Смятам че този които го закупи уеб сайта ще има голямо бъдеще в България.

Уеб сайта можете да го разгледате на адрес:
PromoCode-BG | Безплатни промоционални кодове

Домейна е регистриран в GoDaddy
PROMOCODE-BG.COM

Домейна изтича на: 12/27/2012

Хостинга е закупен от СуперХостинг какво да ви кажа за СуперХостинг доста точен и коректен екип са! когато пусна билет за помощ се отзовават най-много до 10 минути има и дни в които до 2 минути ми отговарят но принципно до 5 минути вече са ви отговорили. На хостинга му остават още 3 години давам ви хостинга директно с акаунта ми в СуперХостинг в които има регистриран домейн NOVINITEBG.EU и на него му остава около година.
Ще ви поставя снимка като доказателство че аз съм собственикът на самият хостинг акаунт:
http://store.picbg.net/pubpic/C7/C2/67d71ae7f0a7c7c2.png

Цената на целият пакет е 150лв ако сумата е прекалено висока за вас имам възможност да я смъкна с 20, 30лв но единствено ако купувача е сериозен.
 
Re: Продавам цял уеб сайт с домейн, хостинг към него!

Темплейта лицензиран ли е или си го дръпнал от нейде? Гледам ти css-а, версия 1.1.1, последна официална 1.2.2.
Отделно самия темплейт струва 100$ и някак си не ми се връзва къде ти е на теб печалбата?
 
За: Re: Продавам цял уеб сайт с домейн, хостинг към него!

За: Re: Продавам цял уеб сайт с домейн, хостинг към него!

Здравей, темплейта ми го предостави един приятел които се занимава в тази сфера повече от 10 години! и ми сподели че темплейта е лицензиран! уеб сайта няма печалба защото не съм се занимавал сериозно с него! но смятам че би имал бъдеще.
 

Горе