Продавам 3 буквен сайт .БГ

T

tractorista

Guest
Продавам домейн + сайта : www.jcb.bg

Средно CTR за адсенс : 9,23%
Средно CPM на страница : 9,50 US$

Домейна може впоследствие да бъде продаден на компанията - производител в Англия.

Цена : 2300 лв.

Re: Продавам 3 буквен сайт .БГ

Е някакви приходи има ли тоя сайт.... ?
Какви посещения има? Дай малко инфо...
Това 2300 много общо ми звучи..

който разбира знае, че тази цена е супер. Всеки ден звънят клиенти за техника и резервни части. Ако продаваш строителна техника или резервни части - само с 1 продажба си го избиваш.

Продавал съм подобни домейни и за по 5-6 000 лв.

Който разбира ще ме разбере 🙂

Цената наистина не е висока, въпроса е какво ще стане като дойдат тези от jcb и си регистрират в патентното търговската марка , ако вече не са го направили и подадат молба за арбитриране в register.bg .

Все ми се струва че ще ти вземат домейна . разбира се първо ще предложат да го купят на безценица, но после ще си пратят адвокатите и ще го вземат.

МЕжду другото може и да не съм прав. Пиша това с цел да обсъдиме този казус че ми е много интересен

Поздрави

Продавам домейн + сайта : www.jcb.bg

Средно CTR за адсенс : 9,23%
Средно CPM на страница : 9,50 US$

Домейна може впоследствие да бъде продаден на компанията - производител в Англия.

Цена : 2300 лв.

прочети на сайта на регистър.бг преди да гадаеш ...
Цената наистина не е висока, въпроса е какво ще стане като дойдат тези от jcb и си регистрират в патентното търговската марка , ако вече не са го направили и подадат молба за арбитриране в register.bg .

Все ми се струва че ще ти вземат домейна . разбира се първо ще предложат да го купят на безценица, но после ще си пратят адвокатите и ще го вземат.

МЕжду другото може и да не съм прав. Пиша това с цел да обсъдиме този казус че ми е много интересен

Поздрави

Значи първите 4 процедури по арбитриране на BG домейни в България са с мои домейни. Всички решения на арбитражната комисия са в моя полза. Сори !

Значи първите 4 процедури по арбитриране на BG домейни в България са с мои домейни. Всички решения на арбитражната комисия са в моя полза. Сори !
може ли да споделиш за кои домейни става въпрос?

Може ли да не ишете офтопици в темата. Ако някой се интересува от странични подробности може да ползва системата за лични съобщения.

Back
Горе