D danko6 Banned 15 Юли 2010 #1 Продавам до 50 бройки дневно. 250$ в adword-срещу 20 долара. Плащане paypal,epay ХАЙДЕ КУПУВАЙТЕ БЪРЗО.
Продавам до 50 бройки дневно. 250$ в adword-срещу 20 долара. Плащане paypal,epay ХАЙДЕ КУПУВАЙТЕ БЪРЗО.
K kristiqn New member 16 Юли 2010 #2 Re: Продавам adword ваучери Хайде, пусни ми го, за да видя че работи и ще ти пусна 33$. ;-)
D danko6 Banned 16 Юли 2010 #3 Re: Продавам adword ваучери Как така да ти го пусна.Плащаш и ти давам кода на ваучера поставяш го и вече имаш приходи от 250 долара за реклама.
Re: Продавам adword ваучери Как така да ти го пусна.Плащаш и ти давам кода на ваучера поставяш го и вече имаш приходи от 250 долара за реклама.
K kristiqn New member 16 Юли 2010 #5 Re: Продавам adword ваучери Така, ако съдиме по рейтинга ти и старите ти теми: Пускаш ми кода на мейла kristiqn в gmail.com както и твоя paypal и на следващия ден ти плащам (но не събота и неделя).
Re: Продавам adword ваучери Така, ако съдиме по рейтинга ти и старите ти теми: Пускаш ми кода на мейла kristiqn в gmail.com както и твоя paypal и на следващия ден ти плащам (но не събота и неделя).