Продавам anand-gelfand.com

vnz

New member
Здравейте,

продавам anand-gelfand.com

Ако сайтът се доразвие правилно, прогнозите за трафик през първата половина на 2012, особено през второто тримесечие, са направо супер (мачът за титлата е през май 2012).

Продавам или само домейна, или домейн+сайт

За въпроси и оферти - тук или на ЛС

Последно редактирано от модератор:
Re: Продавам anand-gelfand.com

PageRank 3

директен трафик - 10-13% - движи се в тези граници
трафикът от search engines се увеличава постепенно в последно време - в началото беше 15-20%, в момента е на ниво от около 35%
трафикът от referring sites се движи обратно на този от търсачките - в момента е около 50%, преди - почти 75%

Предполагам, че тенденциите при трафика се дължат на по-доброто класиране на сайта в търсачките в последно време

Към домейна и сайта се продава и facebook групата (в момента: 10 фена).

Обща цена: 350 лева

Коментари по цената и по офертата са добре дошли

Това най-вероятно ще е последната ми промяна по офертата.

Евентуалният купувач получава:
домейна + сайта + facebook групата

домейнът е PR3

В последните две седмици два от най-големите сайтове за шах сложиха линкове към www.anand-gelfand.com, трафикът се увеличи в пъти.

Facebook групата вече наброява 84 души (без молби към познати, всички по собствено желание)

С увеличаването на трафика, се увеличиха и adsense приходите - за последните 2 седмици има 3.66 Euro - при все това, че се ползва само 1 adsense unit, който дори не е на по-централно място.

Един от посетителите е готов да направи 1:2 link exchange. Ще дам и контактите му на евентуалния купувач.

Цена на всичко това: 200 лева / 100 евро

Смятам, че цената напълно съответства на това, което получавате. Предвид гореизброените фактори, всеки може да пресметне, че инвестицията ще се възвърне за кратко време.
Ако някой се интересува защо продавам: само след два месеца започва мачът, а нямам възможност да поддържам сайта актуален.

За: Продавам anand-gelfand.com

За: Продавам anand-gelfand.com

Кои са големите сайтове, които са сложили линк?

Re: За: Продавам anand-gelfand.com

Re: За: Продавам anand-gelfand.com

Има само 3 сайта които докопват трафик от шах, Чессбейс, Чессдом и Чесспро.... останалите даже и пейдж ранк нямат. Монопола в сектора е пълен.
В този случай и сайта на ФИДЕ ще дръпне, това е ясно.

@fridge: под линкове имах предвид обикновено линкване на някоя от техните страници, да не се бърка с линк на main page или нещо такова - в случая chessbase i chessclub

@supydrup: пропускаш chessclub например - последния път имаха PR6..

@supydrup: пропускаш chessclub например - последния път имаха PR6..

Това е сървър от повече от 10 години.... няма място за сравнение. Но все пак ако гарантираш, че ще стигне поне ПР5 го взимам веднага🙂

Иска ми се да мога да гарантирам 🙂

Мога само да ти кажа какви са факторите: за линковете от разни директории не се съмнявам, че ще останат. Линкове от тези по-големите сайтове според мен ще останат - поне не виждам причина да бъдат махнати. Също да отбележа, че PR3 го имаше още преди да се направят последните линквания - убеден съм, че с тях ще се вдигне PR (линковете се появиха след последния PR-update). Общо взето PR4 съм убеден, че ще има при следващия update

Back
Горе