SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам http://blog.e-tutorial.info

Sammy

New member
Здравейте продавам следния блог http://blog.e-tutorial.info, скоро му смених адреса (преди беше http://e-booktutorials.blogspot.com). Посетителите са средно от 120 - 150 на ден, предимно от гугъл, ето линк към статистиката http://my.statcounter.com/project/standard/stats.php?project_id=4108194&guest=1 . Приходи все още няма, защото не се сещам как мога да го монетизирам :) Блога има 61 публикации, като бонус ще ви дам няколко места откъдето можете да черпите неограничен ресурс от безплатни е-книги и туториали и кракнати платени скриптове и т.н. :)
Цената е 70 лева :)
П.П. Гугъл още не е индексирал новия домейн, за това не се учудвайте, че в резултатите се появява като e-booktutorials.blogspot.com, вчера посетителите бяха по малко, защото сменях домейна и сайта беше офлайн няколко часа :twisted::twisted:
П.П.2. Приемам плащания по пейпал и епей.бг
П.П.3. Сайта не го продавам, защото имам проблеми със властите или с някоя друга организация, а защото ми трябват пари за лаптоп :) :D:D
 
Re: Продавам http://blog.e-tutorial.info

Продаваш самият събдомейн със съдържанието ли?

Какво ще стане ако след една година решиш да не подновиш e-tutorial.info и т.н въпроси, които възникват ако собственика на e-tutorial.info е друг.
 
Re: Продавам http://blog.e-tutorial.info

неее давам и домейна демек e-tutorial.info, просто съм го сложил на субдомейн, че не можех да направя ДНС-ите както трябва :)
 

Горе