N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 7 Април 2011 #1 Продавам PR3 и PR4 sitewide линкове в 2 сайта за обяви. Pr4 - 10 лева на месец / 24 лева за 3 месеца / сайта има само 3-4 изходящи Pr3 - 7 лева на месец / 17 лева за 3 месеца В двата сайта - 15 лева на месец / 35 лева за 3 месеца. Плащане - paypal или банка
Продавам PR3 и PR4 sitewide линкове в 2 сайта за обяви. Pr4 - 10 лева на месец / 24 лева за 3 месеца / сайта има само 3-4 изходящи Pr3 - 7 лева на месец / 17 лева за 3 месеца В двата сайта - 15 лева на месец / 35 лева за 3 месеца. Плащане - paypal или банка
web.seo web design seo 7 Април 2011 #2 Re: Продавам PR3 и PR4 линкове - обяви netsurfer, какъв е максималния брой изходящи до който ще вдигаш сегашната бройка от 3-4 изходящи линка и ако може на лично ми изпрати сайтовете.
Re: Продавам PR3 и PR4 линкове - обяви netsurfer, какъв е максималния брой изходящи до който ще вдигаш сегашната бройка от 3-4 изходящи линка и ако може на лично ми изпрати сайтовете.
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 7 Април 2011 #3 Re: Продавам PR3 и PR4 линкове - обяви web.seo каза: netsurfer, какъв е максималния брой изходящи до който ще вдигаш сегашната бройка от 3-4 изходящи линка и ако може на лично ми изпрати сайтовете. Увеличете... 10-тина макс. На единия са повече, там по-малко линкове ще сложа.
Re: Продавам PR3 и PR4 линкове - обяви web.seo каза: netsurfer, какъв е максималния брой изходящи до който ще вдигаш сегашната бройка от 3-4 изходящи линка и ако може на лично ми изпрати сайтовете. Увеличете... 10-тина макс. На единия са повече, там по-малко линкове ще сложа.