Продавам PR3 линкове в спортно блогче

velkoto

New member
Продавам PR3 линкове в сайтчето http://www.zalozi.biz/. Линка ще се намира във футъра, като ще бъдат максимум десет изходящи линка.

Цена: 7 лв. на месец.
Минимален срок: 3 месеца
Плащане: по банков път

За повече информация на лични.

Re: Продавам PR3 линкове в спортно блогче

Благодаря ви за червенките точки - не знам защо отдавате толкова внимание на Пейдж Ранка - според мен той отдавна на играе толкова голяма роля.

Само да кажа че по никакъв начин не съм свързан с обявата към която дадох линк. Сега да погледнем двете обяви - zalozi.biz PR3, но alexa- 11 890 434 - последно обновяван през август 2010

другия сайт - ПР0, но при следващ ъпдейт ще стане 3, Alexa - 1 468 440, последно и редовно обновяван на 26.02. Е нека да ви попитам г-да разбирковци връзката от кой сайт ще има по голяма тежест ?

Re: Продавам PR3 линкове в спортно блогче

Откога Alexata на даден сайт има по-голямо значение от Page Ranka на Гугъл? А и по принцип не ти е работа да коментираш цените на другите. Специално за теб ще ти дам линка на 3 лева на месец, ако толкова ти е проблем цената!

ПС: Яко офтопик стана тая обява... А и не знаех, че си петричката врачка та знаеш, че при следващия ъпдейт въпросния сайт ще стане с ПР3🙂

За самата обява е възможен и всякакъв бартер за линк в сайта срещу линкове във фейсбук страници или групи. За това ако някой има интерес, ще се разбираме на ЛС.

Последно редактирано:

Back
Горе