SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

[Продавам] www.novinator.net - сайта+домейна+хостинга

vanko007a

New member
Можете да посетите сайта на адрес: www.novinator.net

Въпрос: Какво представлява сайта?
Отговор: Потребителски Новинатор е: социална мрежа за споделяне и популяризиране на новини, теми и статии с общност от потербители в локална мрежа.

Сайтът предлага лесна навигация с менюта и подменюта, потребителски и администрационен панел, регистрация/вход със статус на нива:
- гост - ограничени функции в сайта
- потребител - добавяне на новини, статии, заявки, новини в прогрес, анкети, използване на чат и форум. Още оценяване, коментиране, добавяне в листа новини, сигнализиране за нарушение, обявление за споделено от теб, изпращане/получаване на ЛС, променяне на данни от профила и настройки в сайта, редакция на добавените неща и др...
- администратор - изтриване/редактиране на всяка новина, статия, заявка, коментар, форумна тема и ръководство в чата; слагане на забележки, контрол над сигналите и одобряване на новини и статии; админ панел, където се следят логове за влизане в сайта, банване на IP-та, писане на главни съобщения, слагане на препоръчителни новини и други.

Също така можете да го преобразите за сайт за музика или субтитри или новини. Изборът е ваш. Администрирането на сайта е лесно.

Уточнение: Сайтът не е готова система. Кодът му е писан от мен и е уникален (получавате пълни права над него). Това означава, че няма да го продам повторно. PHP-MySQL базиран + Ajax(технология, т.е JavaScript)

Домейна е активен до 02.2009г.
Хостинга е предплатен за този месец.

Начална цена(минимална): 250 лева
Начин на плащане: по банков път или с paypal сметка

Моля наддавайте и приятно разглеждане на сайта!
Ако имате въпроси не се колебайте да питате.
 
Последно редактирано:
Re: [Продавам] www.novinator.net - сайта+домейна+хостинга

Някак си тази система не е писана от теб. Не се сещам как се казваше, но официалния им сайт вече е закрит и се ползва от доста кабелни интернет доставчици за показване на филмите. Ако греша ме поправи и кажи кое точно си правил ти и какви новини са като на мен ми прилича на тракер. Може и аз да не разбирам много, но така ми се струва за сега :)
 
Re: [Продавам] www.novinator.net - сайта+домейна+хостинга

uluble_com: Грешиш. Сам съм я писал и е нормално да прилича на тракер, защото идеята е подобна на тракер обаче в локална мрежа с новини и статии под категории не торенти.

bgkulinar: Без да съм прилагал какъв то и да е метод за СЕО оптимизация сайтът има 167 страници индексирани от гугъл. JS скриптовете не пречат.
 
Re: [Продавам] www.novinator.net - сайта+домейна+хостинга

theivo: И аз съм на Интеренет Експлоуер 7 и го зарежда без проблем. Чудно ми е как на теб ти дава проблем.

Sp0oN: Посещаемост е слаба. Не го продавам като посещаем сайт а като проект, който можете да развиете, променяте и използвате.
 

Горе