SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам yseo.org

Virosss

New member
Здравейте,
преди около месец и нещо бях пуснал тема, че продавам този домейн... тогава се наслушах на глупости, понеже бях го купил и на следващия ден бях решил вече да го продавам понеже не му намерих приложение. Всеки знае, че понякога в един момент на човек му идва музата да се занимава с нещо... но когато започне... като види, че това не го влече, се отказва. Е тогава стиснах зъби и се отказах да го продавам, поне докато не вдигне някакъв ранг. Е момента настъпи, реших отново да пробвам да пусна оферта, а някой ако реши да го купи. Ако някой има интерес да предлага цена, само да уточня, нека цената не е по-малко от 10$. Ще помоля и хората които нямат интерес към офертата, да се въздържат от коментари каква била цената... кфо било, що било, нека всеки прецени за себе си цената и да предложи, ако има интерес. Самият домейн има още минимум 6 месеца докато изтече. Сайта който е в момента е на тема сео директория и е хостната на безплатен хостинг. Към цената влиза, освен домейна и самият сайт, ако желаете ще изнамеря данните за безплатният хостинг и ще ви ги предоставя. Ранг-а според повечето източници показва, че е 2, а някой други го изкараха като 3, предполагам първото е по-вярно. Посещенията, незнам какви са, понеже не съм си играл да добавя брояч. Бтв има 2 субдомейна:

www.yseo.org - eng версия
bg.yseo.org - bg версия

Надявам, се някой да има интерес да развие този домейн. Между другото приемам само плащане, чрез пейпал.
 
Re: Продавам yseo.org

Офф пич, сцепих се да добавям проектите си, и ти сега го продаваш? Остави го да го ева...
 
Re: Продавам yseo.org

Разбирам те... но аз така или иначе нямам особено много време да го поддържам. Сам виждаш, че когато добавиш проект минава около 2-3 дена докато го добавя. Само да стои без да се развива е адски тъпо... пък и дали ще са вътре или няма да са какво значение има?! ;)
 
Re: Продавам yseo.org

$20
(каква система се използва и ще го инсталираш ли на мой хостинг?)
 
Re: Продавам yseo.org

wbg ако го вземеш и не триеш базата данни ще добавям всеки мой клиент - но ако го вземеш не трий стара инфо

Успех
 
Re: Продавам yseo.org

хайде 30 бизнес да става :)
 
Re: Продавам yseo.org

Разбира се, че ще съдействам за интегрирането на сайта на друг хостинг. Системата не се сещам как се казваше, но е доста лесна и приятна.

Между другото крайният срок за наддаване е днес до към 6-7 часа. Извинявам се предварително, че пропуснах да спомена срока още в първата си тема ;)
 
Последно редактирано:

Горе