SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам zuzuarticles.com

fozzy

New member
Сайтът е с една идеална цел - да изкарва пари. За съжаление моето време не достига, за да я осъществя. Представете си ако отделяте поне по половин час дневно, за да развиете сайта колко може да спечелите! Ето как:

-адсенс
-платени статии
-платени линкове
-платени реклами
-афилиейт линкове

и още куп други начини. Определено една добра инвестиция, която може да ви се възвърне стократно!

Аз съм ви помогнал. При закупуването ще получите хостинг план СуперХостинг с оставащи 248 дни и домейн, на който му остават 304 дни. Също така един прекрасен скрипт с админ панел и с база данни по-голяма от 1 ГБ, в която има 270 030 статии разделени в 246 категории.

Информация за домейна zuzuarticles.com:
Индексирани страници: 13 100
ПР: n/a (не е минал пр ъпдейт, а домейна е нов)
Регистриран в ~40-50 директории

Както казах нямам много време за развитието на сайта и трафикът е почти минимален. Почти всички посещения са от САЩ, а от търсачки влизат ~58% от посетителите.

Не всички статии са уникални, повечето ги има и на други места, все пак това е артикъл директория, но има и някои статии, които са 100% уникални.

Също така да спомена, че сайтът е нов и досега не съм имал печалби от него (като изключим малки постъпления в адсенс сметката).

Решил съм да организирам търг. Началната сума е 200лв, минималното наддаване е 20лв. Бин ще има, но след няколко дни ще бъде обявен публично.
 

Горе