Продават ми домейна

Re: Продават ми домейна

Въпросния сайт, на който е публикувана обявата за продажба, да не е и той твои и това да е просто за реклама.
Ако е така ме кефи ... находчиво е 🙂

Има много други начини за реклама, нали не мислиш, че ще я направя по този тъп начин? Не е мой този сайт. Между другото сайта и на домейна, който споменах, че го продават от вчера не се отваря. Хостнат е на hostsean, който не благоволиха даже да ми отговорят на въпросите. Така, че внимавайте като си купувате хостинг от тях.....

Има много други начини за реклама, нали не мислиш, че ще я направя по този тъп начин? Не е мой този сайт. Между другото сайта и на домейна, който споменах, че го продават от вчера не се отваря. Хостнат е на hostsean, който не благоволиха даже да ми отговорят на въпросите. Така, че внимавайте като си купувате хостинг от тях.....

hostsean.com е на колега от форума. Може да се свържеш с него директно - убеден съм, че ще ти окаже помощ

http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=8889&highlight=freak

hostsean.com е на колега от форума. Може да се свържеш с него директно - убеден съм, че ще ти окаже помощ

http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=8889&highlight=freak

Пиша си няколко дена с "поддръжката" им и резултата е от бавно отваряне на сайта, вече не се отваря. Просто ще изчакам ftp достъп, ще си изместя сайта и ще се помъча да забравя за тях...

И аз имах проблем с hostsean, така че вече няма да ги използвам. Не искам да ги плюя но трябва сериозно да поработят върху комуникацията с клиентите си и с предлаганите си услуги.

Пиша си няколко дена с "поддръжката" им и резултата е от бавно отваряне на сайта, вече не се отваря. Просто ще изчакам ftp достъп, ще си изместя сайта и ще се помъча да забравя за тях...

Здравей колега наистина се изложихме при теб 🙂
но както може да видиш от последните няколко билета ти се предложи алтернатива както и след като разбрахме, че няма да ни ползваш ти казахме че ще ти върнем парите който си предплатил.
ние не сме искали да те губим като клиент и да ти губим времето, но понякога ситуациите са такива, че и да искаме да ги променим не става .
ние ще продължим да се сремим към даването на по-добра услуга и към едно по-добро обслужване и се надяваме някой ден да те спечлим отново като наш клиент

Здравей колега наистина се изложихме при теб 🙂
но както може да видиш от последните няколко билета ти се предложи алтернатива както и след като разбрахме, че няма да ни ползваш ти казахме че ще ти върнем парите който си предплатил.
ние не сме искали да те губим като клиент и да ти губим времето, но понякога ситуациите са такива, че и да искаме да ги променим не става .
ние ще продължим да се сремим към даването на по-добра услуга и към едно по-добро обслужване и се надяваме някой ден да те спечлим отново като наш клиент

Здравейте. Не искам да си мислите, че съм Ви отписал като алтернатива. За втори път вземам хостинг при Вас. Първият път беше по добре🙂 Имате още дълъг път, но поне виждам, че имате желание и необходимата квалификация, явно причините са все известните(обект на друг разговор). Нямам лоши чувства към никого и се надявам да се срещнем пак при едни други по добри условия. Няма да ви давам съвети, защото предполагам, че някои неща не зависят от Вас на този етап и Ви пожелавам успехи и професионално издигане, както и материално такова(все пак без техника не става 🙂). Вярвам, че ситуацията е била такава, без лоши чувства от моя страна и поздрави: Петър Киров

дам
понякога се случват неща за който поне ние неможе да отговаряме
знаем, че това не е оправдание 🙂 тук става въпрос за пари и всичко трябва да е тип топ , и ще се старем за в бъдеще да е така
Поздрави

Back
Горе