SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продават се два сайта

kolarov

New member
Привет на всички,
сайтовете са авторски (програмиране, дизайн).

Единият е доста добре оптимизиран и прави добри посещения от Г, а другият е съвсем новичак, който много много не ми се иска да го продавам точно сега, защото имам добри планове за него, но така ми се налага.
Цената е по договаряне, като ако се закупят и двата сайта мога да направя коментар в цената. Няма да искам нереални пари, както повечето, които видях тук.

Причината за продажбата е поради сериозни лични причини, колкото се може по-бързо.
Ако имате интерес, може да ми драснете ЛС, като ще Ви изпратя линкове към сайтовете, както и повече информация при желание от Ваша страна. Отговарям до 10-15 минутки.
Общо взето това е. Очаквам сериозно отношение.

Поздрави,
Иво Коларов
 
Re: Продават се два сайта

Пусни ми и на мен същото инфо на лични
 
Re: Продават се два сайта

Прати ми ЛС да видим за каво става въпрос!
 
Re: Продават се два сайта

За да не те питат още 20 човека или да изтървеш потенциален купувач, пусни кои са сайтовете и дай възможност на интересуващите се да видят и преценят сами има ли за какво да се свързват с теб.
 
Re: Продават се два сайта

... колкото се може по-бързо.
...Отговарям до 10-15 минутки.

И тишина... :)
А беше спешно :)
 

Горе