SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продават се два спортни сайта!!! Спешно!

Aptrail Halil

New member
Здравейте, колеги,

Продавам два спортни сайта активни от различно време.

Първият сайт е www.futbolniprognozi.info - сайт за спортни прогнози и залози и частност футболни/хокейни прогнози. Не е правено кой знае какво SEO, мъчил съм се сам. Домейнът е с история от 2009 година, а сегашната версия на сайта е от около година. Посещенията на автомат са около стотина, като при пускане на 1-2 прогнози дневно и споделяне в няколко фейсбук групи посещенията скачат до около 500. Изтича на 25 февруари.

Вторият сайт е www.svetovno2018.com - както се подразбира е сайт за Световно 2018. Стартирах го с тази идея, защото през 2014 година по време на миналото Световно у нас най-често сме търсили "Световно 2014" и смятам, че тенденцията след няколко години на следващият мондиал ще е същата. Успях да наредя сайта на трета позиция по търсене "Световно 2018", както и по няколко други подобни ключови думи и словосъчетания. Нека да отбележа, че сайтът е вече на година, а домейнът е подновен до януари 2017 година. Посещенията тук са различни, но на самотек прави по около стотина.

Приходите са главно от директни рекламодатели, а в първият и от ВИП Абонамент.

Продават се поради нуждата ми от парични средства в момента и ще очаквам оферти и други въпроси на лично.

Поздрави
 

Горе