SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се ЛЮБОПИТКО!

woodmonster

New member
Здравейте симпатяги! Реших да продам сайта си любопитко-бг.ком и поддомейна към сайта : енциклопедия Главният домейн съдържа 410 страници и прави на ден 800 - 900 уникални посещения. Поддомейна съдържа 90 страници и прави 400 - 500 уникални посещения. На месец приходите от адсенс са 40-45 евро. Цената която искам е 1000 лв. (по 2 лв. на страница). В цената също включвам и фейсбук страницата на сайта! Сайта се хоства при WebExpert.bg. Хостинга и домейна са платени до 24.09.2012г. Чакам предложения!
 
Последно редактирано:
Re: Продава се ЛЮБОПИТКО!

Статиите са преразказвани от редица книги и учебници, което мисля си ги прави авторски, а снимките са сваляни от Г. (снимки), редактирани са със снимков редактор и са качвани едва тогава. Информацията която имам е, че да авторски са.
 

Горе