SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се ПРОЕКТ ЗА УСЛУГИ - Пловдив

Kalin4y

ORM / SEO
Колеги, продавам цялостен проект за услуги в Пловдив. Основният сайт е на адрес www.uslugiplovdiv.com.

За всяка една от услугите има пуснати сайтове, който са класирани от 1 до 3 място за ключовите си думи. Има купени домейни на който не са пуснати още сайтове. Към 25 домейна са общо.

Освен проекта, новият собственик ще получи и договорите за работа със самите майстори, както и телефонните номера, които са взети към проекта. Майсторите са качествени, доказани са и може да разчитате на тях за бъдеща съвместна работа.
Принципа на работа с тях Вие ще го определите и ще предоговаряте с тях, ако искате да сменяте условията на работа. Ние работим с една част от тях на %, с други сме на абонаментен принцип.

Проекта съществува от 6 месеца в Пловдив и средно на ден има около 10 поръчки. Към проекта, ако имате интерес може да Ви предоставим и уеб базирана система, за записване на поръчките.

Взимате работещ проект, който още същият ден почва да Ви носи приходи :)
Не забравяйте, че е насочен за град Пловдив и пловдивчанин е най-добре да се занимава с него!

При интерес на 0889900951 или info@orm.bg
 

Горе