Продава се агрегатор за колективно пазаруване

aradia

New member
Сайтът е поръчан от бг фирма,като е страшно функционален. След това беше персонализиран по мои критерии, добавени нови елементи, както и оправяне на хмл файловете,които чете. В момента има около 30 или 40 файла(сайта), които са активни. Изградени са добри отношения с почти всички сайтове за колективно,които пускат редовни оферти. Много удобен админ панел.
Може да поддържа неограничен брой сайтове и оферти.
Може да се работи с 5-6 афил.програми,както и да се пускат банерни реклами,от които да се печели.
Има и няколко уникални статии, много външни линкове по различни добри схеми.
Позиции в Гугъл - " колективно пазаруване"-13 позиция, "всички оферти"- 9 позиция, "vsi4ki oferti" - 8 позиция. На тези думи съм работила най-вече.
Върви с ФБ страница 2000+ фена. И банерна реклама за 2 месеца в друг сайт с дамска аудитория.
ПР2 от няколко месеца, домейнът изтича на 07.2012.
Професионални банери,лого и т.н.

Причина за продажба- трябват ми пари за друго начинание,а и имам още доста идеи и реализации на други проекти, така че няма да имам време, колкото ми се иска.
Уникални на месец- до 2000

Това,което аз виждам,че работеше е - реклама във ФБ, поддържане на интереса чрез ФБ игри, поддържане на позициите в Гугъл.
Ако някой го вземе до 20.12.2011- подарявам един ваучер за ФБ на стойност 50 евро.
Ако не го вземете даже и след месеци, аз ще продължавам да си работя над сайта, така че да запази позиции.

Приблизителна цена 650лв. (самият сайт/скрипт струва 400 лева).

За: Продава се агрегатор за колективно пазаруване

Офертите автоматично се добавят и активират,с малки изключения,които трябва да се активират от админ панела
сайт: всички оферти колективно пазаруване 🙂
В момента трафикът е естествен и се движи между 50 и 100 уникални на ден.
Препоръчителен начин за популяризация: конкурси, фейсбук реклама с ваучер, реклама в други фейсбук страници.

Работила съм и над други кл.думи: оферти, офертите, изгодни оферти. Изгодни оферти- 27 позиция.

Последно редактирано:

Аз бих изчакал с продажбата. Сайтът ми харесва, дори съм един от клиентите, който пуска оферти.

Благодаря ти! Желая успех на твоя сайт за колективно 🙂
Засега имам сериозни предложения,ще изтрия домейна за известно време.
Оказа се,че не мога да редактирам съобщенията
Ще помоля админите да изтрият темата,след продажба,ако има такава

Back
Горе