cloxy Super Moderator Екип 4 Октомври 2008 #1 GABROVO.NET Регистриран е до Май месец, догодина, до колкото си спомням. Подходящ е за портал на града, Интернет доставчици и т.н. Цена: 100 лева
GABROVO.NET Регистриран е до Май месец, догодина, до колкото си спомням. Подходящ е за портал на града, Интернет доставчици и т.н. Цена: 100 лева
V vagon New member 5 Октомври 2008 #3 Re: Продава се домейн GABROVO.NET домайна си го бива. Успех с продажбата
M mvmrik Guest 5 Октомври 2008 #4 Re: Продава се домейн GABROVO.NET Бива си го, но едва ли скоро ще се продаде. Трябва много да се чака, ако изобщо се навие някой да го вземе.
Re: Продава се домейн GABROVO.NET Бива си го, но едва ли скоро ще се продаде. Трябва много да се чака, ако изобщо се навие някой да го вземе.
V visi0n New member 6 Октомври 2008 #5 Re: Продава се домейн GABROVO.NET Скъпо е... тук в габрово няма кой да го купи на такава цена. Познавам града си доста добре 🙂 Имам интерес, но ми е скъпо доста...
Re: Продава се домейн GABROVO.NET Скъпо е... тук в габрово няма кой да го купи на такава цена. Познавам града си доста добре 🙂 Имам интерес, но ми е скъпо доста...
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 6 Октомври 2008 #6 Re: Продава се домейн GABROVO.NET заслужава си мноооого. Ако има някой от региона може да направи много добър и посещаван локален портал
Re: Продава се домейн GABROVO.NET заслужава си мноооого. Ако има някой от региона може да направи много добър и посещаван локален портал
cloxy Super Moderator Екип 7 Октомври 2008 #7 Re: Продава се домейн GABROVO.NET Имаше един мераклия, но се отказа преди малко. Хайде да свалим цената на 50. Обаче повече не мога, защото съм дал горе-долу толкова пари, за да го "хвана" (беше регистриран отдавна и се дропи) и да му удължа регистрацията.
Re: Продава се домейн GABROVO.NET Имаше един мераклия, но се отказа преди малко. Хайде да свалим цената на 50. Обаче повече не мога, защото съм дал горе-долу толкова пари, за да го "хвана" (беше регистриран отдавна и се дропи) и да му удължа регистрацията.
cloxy Super Moderator Екип 10 Октомври 2008 #8 Re: Продава се домейн GABROVO.NET Продадено! Моля, заключете темата.