SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се музик-руум

bdaa

Banned
Продавам музик-руум.инфо - http://music-room.info/
WordPress блог със малко моднат от мен дизайн и с статии писани от мен и един приятел. Има само 7-8 статии които са копирани от мп3.бг
Посещенията идват главно от гугъл. 90% са от Гугъл а 10% са от реклами и директни. В последните дни има голямо развитие - от 120-130 уникални ги докарахме до 450 снощи. А днес от сутринта до сега са към 600. Отключил съм тиксото.
Домейна е предплатен до 25 ноември 2009 а хоста ще изтече на 25 февруари 2009. От суперхостинг.бг са и хоста е план суперстарт. За цена не съм мислил. Вие предлагайте. Само ще помоля без спам.
 
Re: Продава се музик-руум

Брато не че ти спъвам бизнеса , но ще е удачно да споменеш че домейна и хоста са спечелени от форум и да разясниш как ще се прехвърли на името на купувача ,защото спечелените награди от форума не могат да се прехвърлят на друго име докато не се поднови за още година.
 
Re: Продава се музик-руум

Преди със суперхостинг се разбрахме и ми прехвърлиха 1 домейн и купувача си го поднови. няма да има проблеми.
 

Горе