SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се сайт за видео споделяне в своя ренесанс.

Vladislaw

New member
[FONT=&quot]Сайта е сравнително нов, работи около година. През последните месеци набира много бързо популярност. Може да се каже, че вече се развива автоматизирано. Потребителите сами си качват и гледат видеа, както от България, така и от българи в чужбина. На ден се регистрират около 50 нови абоната. Постоянно има минимум по 200-300 човека онлайн. От началото на тази година имаме над 600 хил. индивидуални посетители и над 1 мил. преглеждания.

На ден прави по 10 000 ~ 40 000 посещения.

С цел популяризиране на сайта сме сложили минимални позиции за реклама и въпреки това има добри приходи от адсенс.

Платформата е удобна и с лесен админ панел с функционалност за редактиране на всички страници, клипове.

Сайта не е рекламиран никъде. Всички посещения са от гугъл. Общо взето разходите са ток и интернет.Заедно със сайта се продават и два сървъра, настроени за съвместна работа. На единия е качена платформата за видео споделяне. Той е с голяма производителност и обем на съхранение, и за момента използваме едва 15% от неговия капацитет. Операционната система е Линукс и е настроена за най-висока ефективност. Дисковете са в режим на RAID 1+0 масив за по-голяма производителност и защита на данните. Сървъра разполага с две захранвания и 4 гигабитови лан карти. Консумацията на ток в най-натоварения момент е достигала до 150W (75ст. за 24 часа), който лесно се проверява по всяко време от отчетите в сървъра.Втория се използва за рутиране. Той също е с голяма мощност и в най-пиковите моменти се е натоварвал до едва 9-10% (1000 онлайн потребители едновременно). С този сървър си върви и закупен доживотен абонамент на софтуер от MikroTik, от най-високия клас, който е без лимитни ограничения.

Ще съдействаме за монтаж и настройка при новия собственик ако е необходимо.

Линк към сайта:

https://24box.bg/

При интерес пишете за да се свържем с вас:

admin@24box.bg

Цената, която му търсим е 20 000лв.

Приходи от адсенс за този месец (до днес) и за миналия:
[/FONT]

https://i.imgur.com/qwYdt4N.jpg
 

Горе