SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се AdSense оптимизиран уеб сайт

katsarov

New member
Сайта е : best-tech(.)org

Уникални посещения дневно : в момента под 100

Сайта е оптимизиран за AdSense, като цената за клик е стигала до 2 евро, а има и потенциал за още повече.
Изработен е с Wordpress и темплейта Creativo.
Също така сайтът идва със фейсбук страница от над 1000 фена. Има търсения в гугъл ежедневно, но тъй като в момента проектът е почти изоставен то те са под 10 дневно. Очаквам вашите оферти тук или на ЛС. :)
 
Хоства се в GoDaddy, сайтът не идва с хостинга, а файловете и домейна. Домейна също е от GoDaddy. Ориентировъчна цена, три цифри :wink:
 
Хоства се в GoDaddy, сайтът не идва с хостинга, а файловете и домейна. Домейна също е от GoDaddy. Ориентировъчна цена, три цифри :wink:
Привет, колега. Имам интерес, но кажи какви са средно дневните приходи от сайта.
 
В момента да съм честен.. са стотинки дневно, но пък се срещат кликове, тъй като има някое посещение от гугъл или фейсбук страницата. Съдържанието на сайта също така е уникално.
 
От гугъл са под 10, цялостния трафик е под 100. Последните 3 месеца приходите са ~170 евро от сайта общо. Сайта е от 2014 март.
edit: Общите приходи не са само от adsense. Ето и трафика за този месец от Analytics.
traffic.png
 
Последно редактирано:
170 Евро при тоя трафик?
Че то какъв цтр има и какви са тия кликове, че да се натрупат толкова пари.
3 и 4 то място в таблицата за посещения са от спам сайтове, тоя трафик е никакъв дето се вика.
 
Аз съм си и казал, че трафика е позамрял, все пак сайта не се поддържа толкова вече, тук таме по някоя статия. Коментарите ги запазете за себе си, знам, че сайта не се поддържа и не е в отлично ниво, но поне знам до какъв CPC стига.
 

Горе