SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се Contacts.bg | ~5500 посещения месечно | Facebook & Twitter

fenixsz

New member
Дълго обмислях дали да пусна този сайт за продан, тъй като смятам, че дори и само заради домейна той ще си остане една добра инвестиция. Вложил съм доста усилия в него и съм платил за всички добавки. За съжаление нямам време, а и имам нужда от пари в момента и съм готов да се разделя с посочената по-долу сума. Сайта е пуснат Август 2010, като в началото съм вложил доста усилия, които видимо няма да се върнат на тази цена.

В него се публикуват само потребителски местоположения и контакти на обекти насочени към крайния потребител, а не към b2b.

Сайт: http://contacts.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/contacts.bg
Twitter: https://twitter.com/contactsbg

В момента посещенията са около 230 на дневно, като те могат да бъдат повишени значително, стига да има мераклии, които могат да инвестират време. Ще споделя с купувачът моето виждане как може да се развие и монетизира в бъдеще. Приходите от сайта са незначителни в момента. Ползвам Adsense просто за да си изплащам хостинга и домейна, както и да намеря правилните места за бъдещи рекламодатели. Adsense за Юли 2014 има 264 клика с общо приходи 7.53 евро.

photo1363.png
photo1364.png - 90% + посещения от Google

Платформа: Joomla + Mosets Tree + Moxie Maps Цена: 2300 лв. / Коледна промоция: 1300 лв.

Контакти:
Емилиян Танев 0896 61 60 52 (Вечер)
 
Последно редактирано:

Горе