SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се yseo.org

Virosss

New member
Продава се домейн yseo.org, регистриран преди 1 седмица, за период от 1 година. Може да отправяте офертите си тук или в Закрития търг на Dipal.Net
 
Re: Продава се yseo.org

@offtopic: Официално пуснат ли е DIPAL.net?
 
Re: Продава се yseo.org

То сайта е пуснат, но както разбрах нямат хостинг и го хостват при yes-race :)

ПС. Искате да направите нещо сериозно за Българския пазар, но един хостинг не можете да си купите това показва колко сте сериозни, и колко инвестирате за тая идеа.
 
Re: Продава се yseo.org

Приемам забележката относно хостинга на Dipal.Net, но все още е в тестов период сайта, фукнционира, могат да се извършват търговии, но имайте предвид, че зад Dipal.Net, стоя само аз и нямам неограничен брой ресурси които да влагам, затова колко сме сериозни, ще си проличи с времето... все пак не забравяйте, че сайта предоставя всичко безплатно, не взимам пари от вас, за да кажете, че сме несериозни, не сме задължили никой да публикува офертата си там, не сме взели пари на никого за дадена услуга предоставена от Dipal.Net и най-важното нямам никакъв приход от проекта, правя го любителски и не с цел печалба от цялата работа, поне не засега, когато реша, че всичко е готово, ще вложа определен брой ресурси в сайта.
 

Горе