SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продажба на имейли

nbsp

New member
Преди да пускате теми за продажба на имейл адреси, моля прочетете правилата на форума: http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=6
И ми спестете глупавия въпрос на ЛС "защо ми е изтрита темата".

Мерси
 
Re: Продажба на имейли

Ти си четвъртия който тази седмица продава имейли тук. Нищо лично, но имейл спамът е незаконен => забранен тук.
 
Re: Продажба на имейли

имейл спамът
аз не спамя а продавам таргетирани e-mail'и а вече останалото си зависи от купувача дали ще спами или ще си продава продукта или просто ще покани собственика на e-mail'а да се регистрира в някой си сайт, както ти е ясно това не е мой проблем :)

А щом има категория Купувам/Продавам мисля, че трябва да се даде свобода на потребителите да си трейднат каквото те си искат все пак при злоупотреба с какъвто и да е бил продукт отговорност носят купувача и съответно продавача (по често само продавача)

Както и да е с админ и модове спор не бива да се прави, правилата си ги има и без това :p
 
Re: Продажба на имейли

Надявам се, ти стана ясно, че наличието на категория купува/продава не означава, че можеш да търгуваш наркотици, оръжия, амуниции и... емейл листи. :D
 
Последно редактирано:

Горе