SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продажба на имот през ebay.co.uk

bgkulinar

Меринджей
Някой продавал ли е имот (друга стока на висока стойност) в ebay.co.uk? Публикуването на обявата не е проблем. Проблем е, че не мога да намеря къде да си въведа банкова сметка, на която да преведат парите. Не искам да получавам в ПП по няколко причини.

Другото, което ме притеснява е
If you are an EU resident and use any eBay site to sell items on a European eBay site, you may be charged VAT based on EU laws and regulations. eBay does not charge VAT for other uses of non-EU sites.

Ще се радвам на всякакви насоки, НО от първа ръка :). Свободни съчинения какви са законите не ми вършат работа.
 
Re: Продажба на имот през ebay.co.uk

Кулинаре преди говорих с братовчед ми който преди време работеше в фирма, която продаваше имоти през eBay по твоя казус и той каза, че при тях са пускали търг-а и в самата обява са писали, че при спечелване на търг-а искат депозит от 10% и останалото след като се извърши сделката. Било имало опция да избираш как да ти платят след като избереш категорията за имоти.

Ако имаш други въпроси, драсни в скайп ще питам допълнително :)
 

Горе